Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η παράσταση έλαβε τέλος !

Τα γυρίσματα και οι ζωντανές εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη στη Νάξο ολοκληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή, με το νησί να γνωρίζει τη μεγαλύτερη ίσως προβολή των τελευταίων δεκαετιών, (σε μια δύσκολη συγκυρία), καθώς καθημερινά η εικόνα μας ταξίδευε ζωντανά επί 3 ώρες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και όχι μόνο.
Η παράσταση έλαβε τέλος και τώρα πλέον ... εξαρτάται μόνο από μας να φανούμε αντάξιοι της διαφήμισης που μας ''έλαχε'', για να μην σβηστεί μονοκοντυλιά ότι καλό έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την προβολή του νησιού απ'  τις Απόκριες ακόμα, με το Φεστιβάλ (του Αγίου Πνεύματος) και με τις ζωντανές εκπομπές της Μενεγάκη απ' την παραλία. Ο κόσμος, ο υποψήφιος πελάτης του νησιού, έχει διαμορφώσει μια εικόνα ...
 για το τι πρόκειται να συναντήσει άμα την άφιξή του στη Νάξο. Άκουσε πολλά για την ομορφιά του νησιού, για τις παραλίες, τις εκδηλώσεις, για την πανέμορφη ενδοχώρα, για τα προϊόντα, για το φαγητό, για τη φιλοξενία, για όλα ...
Αυτά περιμένει να συναντήσει όπως ακριβώς τα άκουσε και του τα περιέγραψαν και που δεν είναι ψέματα !
Από μας λοιπόν μένει να μην συμπεριφερθούμε τυχοδιωκτικά, αντιεπαγγελματικά ή όπως ακριβώς χρειάζεται για να καταστρέψουμε μια εικόνα που χτίστηκε με κόπο και αγώνα απ' όλους.
Ας συμπεριφερθούμε στον πελάτη, όπως ακριβώς θα συμπεριφερόμασταν στον Αθηναίο ''κολητό'' μας που κατέβηκε λίγες μέρες να μας δει και ας βάλουμε λίγο χαμόγελο στο πρόσωπο μας ... δεν είναι δύσκολο !

ΥΓ naxos 365. Ευχαριστούμε την Ελένη Μενεγάκη και το πολυπληθές συνεργείο του ALPHA για ότι έκαναν και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε και του χρόνου !

Δεν υπάρχουν σχόλια: