Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Το όνομα μου είναι Ilija Stankovic (Ηλίας Στάνκοβιτς),είμαι παραγωγός ταινιών μουσικής και εκδηλώσεων με 30 χρόνια εμπειρίας τα οποία αντιπροσωπεύουν επίσημα το μεγαλύτερο φεστιβάλ χάλκινων πνευστών στον κόσμο -"Golden Brass Summit" στην Guca (Γκούτσα), της Σερβίας που προσελκύει πάνω από 600.000 επισκέπτες ακροατές - τουρίστες και πάνω από 50 εκατομμύρια τηλεθεατές σε απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις σε ετήσια βάση.
Μετά την πολύ θετική και παραγωγική συνεργασία μας με τον καθηγητή μουσικό και...
επιχειρηματία από τη Νάξο, κ Ευάγγελο Τσαγκλή ο οποίος έπαιξε διάφορα μουσικά όργανα για την ταινία μας, προσκαλώ με ευχαρίστηση την πόλη καταγωγής του να συνεργαστεί μαζί μας για την παγκόσμια κινηματογραφική και τηλεοπτική μαζική παραγωγή «FiestaMania goes TuttiMundi». Η πρότασή μας είναι να σας βοηθήσει να οργανώσετε το franchise “Music Festival FiestaMania on Naxos” ως μέλος της ταινίας διεθνούς παραγωγής, όπου θα σας βοηθήσουμε να συνεργαστείτε με το μεγαλύτερο παγκόσμιο μουσικό φεστιβάλ στον πλανήτη και να παράγετε μια παγκόσμια καμπάνια για τον τουρισμό με το πιο θετικό πνεύμα συνεργασίας. Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντική για το νησί της Νάξου, η φιλία ανάμεσα στα έθνη μας καθώς και το μήνυμα της ταινίας μας, να εκθέσει το ότι η ενότητα μεταξύ των ανθρώπων είναι ο μόνος τρόπος για ένα ευήμερο μέλλον στη ζωή μας. Ήμαστε σίγουροι ότι αυτό το μήνυμα θα αγγίξει τα πρωτοσέλιδα όλων των ειδήσεων και θα φέρει αρκετή θετική δημοσιότητα την οποία τα έθνη μας χρειάζονται για την επιβίωση τους.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πόσο συναρπαστικό είναι όταν 200 τρομπέτες παίζουν μαζί
Από το 1961 το φεστιβάλ μας στην Σερβία ήταν ένας διαγωνισμός Golden Trumpet (χρυσή τρομπέτα) (120 ορχήστρες σε 7 φεστιβάλ ανά διαγωνισμό και τελικό φεστιβάλ από 40 συγκροτήματα ετησίως) καταλάβαμε ότι σε αυτή τη στιγμή της ιστορίας είναι απαραίτητο από εμάς να προσκαλέσουμε μεγαλύτερα φεστιβάλ στον πλανήτη να παίξουν μαζί μας στην για πρώτη φορά στην παραγωγή ON LINE ταινίας. Ενώ σεβόμαστε βαθειά την παραδοσιακή σημασία του Διονύσου και του τόπου γεννήσεως – το νησί της Νάξου, αποφασίσαμε ότι η ιστορία της ταινίας μας για το νησί σας θα ήταν ένας τέλειος τρόπος να πούμε ότι η ιστορία της ταινίας μας βασίζεται στον Ελληνικό μύθο του Ορφέα και του μαγικού του αυλού ο οποίος ενώνει τους μουσικούς από όλες τις ηπείρους να παίξουν μαζί για να σώσουν τον πλανήτη.
Η ανάγκη μας να εκθέσουμε την έννοια της ενότητας των ανθρώπων τη στιγμή της σοβαρής οικονομικής κρίσης στο κόσμο, έχει ήδη βαθιές ρίζες στο πρόγραμμα μας με επιλεγμένες σκηνές του προγράμματος και τα πρόσφατα έργα μας, όπου συλλέξαμε τους καλύτερους μουσικούς που έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά στο CD που κυκλοφόρησε στην καλύτερη εταιρεία μουσικής του Κόσμου (ethnic) παγκοσμίως – στην Φρανκφούρτη NetworkMedien Frankfurt σε 56 χώρες του κόσμου και προτάθηκε ως η καλύτερη Μουσική Ορχήστρα Έθνικ (World Music Orchestra) από το BBC και το γνωστό διαπρεπές μουσικό περιοδικό Songlines.

Κάντε κλικ για να δείτε πόσες ταινίες έχουμε στο You Tube για το φεστιβάλ μας και πόσο ισχυρό μπορεί να είναι FiestaMania Φεστιβάλ στη Νάξο
Το μουσικό περιεχόμενο της ταινίας βασίζεται σε μεγάλη και βαθειά συγκριτική έρευνα των μουσικών παραδόσεων του κόσμου και τις κοινές τους ρίζες. Δεν χρειαζόμαστε απόδειξη για το ότι η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα όπου συνδέει την ζωή στον πλανήτη και αφήνουμε την ενωμένη μουσική να μιλήσει για τους εαυτούς μας. Ως ομάδα αρκετά έμπειρων παραγωγών και φεστιβάλ είμαστε πεπεισμένοι ότι η Νάξος με την τεράστια πολιτιστική της παράδοση μπορεί να ωθήσει 50 μουσικούς από τη Νάξο και όλους τους τουρίστες να χορέψουν μαζί. Αυτό θα είναι μια ιστορική στιγμή η οποία θα επιφέρει αρκετή θετική δημοσιότητα στο νησί σας και στη χώρα σας σε αυτή την ιστορική στιγμή όπου το μέλλον του έθνους βρίσκεται σε βαθειά ερωτήματα.

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε 120 μουσικούς από 15 χώρες να παίζουν μαζί!
Όσο ο υπόλοιπος πλανήτης βρίσκεται επίσης σε βαθιές συζητήσεις για το μέλλον του, εμείς προσεκτικά αναπτύσσουμε την παραγωγή της ταινίας με 1.500 μουσικούς κρουστών από την Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), Trinidad Carnival, Το καρναβάλι του Rio de Janeiro (Βραζιλία), Ιαπωνία και Νότια Αφρικανική Δημοκρατία, μεγάλα μουσικά συγκροτήματα πνευστών από την Νέα Ορλεάνη, αρκετούς μουσικούς αρχαίων οργάνων από το Punjabi στις Ινδίες, 300 ακορντεόν από τα Βαλκάνια, 300 tambourines από την Σερβία και την Κροατία, 1.000 τραγουδιστές από την Βουλγαρία, 300 βιολιά και 400 τρομπέτες από τα Βαλκάνια και άλλους διάφορους παραδοσιακούς οργανοπαίχτες από 50 χώρες από όλες τις ηπείρους. Έχοντας στο μυαλό μας την όμορφη πολιτιστική παράδοση των Ελλήνων προσκαλούμε το νησί της Νάξου να αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα και να συμμετέχει μαζί μας σε αυτή την παραγωγή με το franchise “FiestaMania festival” όπου θα έχετε την δυνατότητα επιλογής της ανάπτυξης ενός πενταετούς ως δεκαετούς καλοκαιρινού φεστιβάλ εκδηλώσεων στο νησί σας με παγκόσμια προβολή.
Ήμαστε σίγουροι ότι η συμμετοχή σας στην ταινία θα φέρει αυτήν την Ενωμένη Πλανητική Φιέστα να βρίσκεται για πάντα στις αναμνήσεις μας και να φέρει στο νησί σας πιο ορατή ευημερία στον τομέα τουρισμού!
Γνωρίζοντας ότι αυτό είναι πολύ σύνθετο, η παραγωγή μιας ταινίας με 5.000 μουσικούς από όλες τις υπηρεσίες, ενώσαμε τους πόρους μας, τις ικανότητες και όλες τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να διαχειριστούμε αυτό το έργο με αφοσίωση.
Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε το φεστιβάλ μας francise που παρέχει πλήρη υπηρεσία εκπαίδευσης, κλειστό κύκλο τεχνικής υποστήριξης με Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, υψηλού επιπέδου παραγωγής ήχου και εικόνας και παγκοσμίου κλάσεως μουσικό πρόγραμμα έθνικ μουσικής από όλες τις ηπείρους προσανατολισμένο να παρουσιάσει την μουσική τους μαζί, αλλά βασισμένο με βαθύ σεβασμό στην τεράστια ελληνική πολιτιστική παράδοση. Αυτό θα μας βοηθήσει τον πρώτο χρόνο να παράγουμε μια όμορφη παγκοσμίως γνωστή εικόνα του ονόματος του «FiestaMania Festival» και τις υψηλής ποιότητας παραγωγές του στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και τις ειδήσεις των περιοδικών όπως επίσης και στις πλατφόρμες (ιστοσελίδες) του internet στις γλώσσες των τουριστών που επισκέπτονται την Νάξο. Κατόπιν τέτοιας προσεκτικά σχεδιασμένης και ελεγχόμενης ανάπτυξης μέσω του franchise, στα επόμενα 10 χρόνια του φεστιβάλ θα γίνει σύμβολο της ανθρώπινης φυλής με σεβασμό στις κοινές πολιτιστικές παραδόσεις του πλανήτη μας.
Ήμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε και να προσαρμόσουμε το φεστιβάλ franchise σύμφωνα με τις ικανότητες των οικονομικών εισοδημάτων του τουριστικού φόρου και να υλοποιήσουμε ένα νέο σύστημα χορηγιών και δωρεών όπου θα κάνουν το «FiestaMania Festival» αυτόνομο, όπως ήδη έγινε με το φεστιβάλ μας στη Σερβία, με έσοδα 50 εκατομμύρια ευρώ σε μία εβδομάδα κάθε χρόνο.
Τα τελευταία τρία έτη εργαζόμαστε πάνω στον σχεδιασμό για τον τρόπο χρηματοδότησης της ταινίας και πραγματοποιήσαμε την μουσική μας έρευνα καθώς και την υποδομή παραγωγής. Ο σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα Εθνικά Κανάλια τηλεόρασης με τα φεστιβάλ σε 50 χώρες για να παράγουμε, προωθήσουμε και να διανέμουμε αυτό το μοναδικό έργο τέχνης με κοινούς πόρους. Αυτό είναι το μέρος της πρότασης συμφωνίας μας franchise για σας.
Παρακαλούμε βοηθήστε μας να δείξουμε στο ανθρώπινο είδος τις κοινές μας μουσικές ρίζες, για να αποδείξουμε ότι μόνο μαζί μπορούμε να πράξουμε καλύτερα από αυτό που κάνουμε τώρα. Ήμαστε σίγουροι ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα, εργαζόμενοι σε μια ομάδα οργανισμών οι οποίοι ήδη εργάζονται στην διεθνή συγκέντρωση χρημάτων για το έργο αυτό.
Σας καλωσορίζουμε σε αυτήν τη τεράστια μουσική οικογένεια!
Με ευγενικούς χαιρετισμούς
Ilija Stankovic

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το υλικό που έχει ήδη γυριστεί για την κινηματογραφική παραγωγή μας!


Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα προϊόντα μας που έκαναν την Βαλκανική μουσική έναν παγκόσμιο πυρετό!


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε για το κινηματογραφικό προϊόν μας στην παγκόσμια αγορά


Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε για την ανάδειξη μας ως την καλύτερη παγκόσμια ορχήστρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: