Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΕΣΙ ΚΑΘΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ (τραπεζοκαθισμάτων)

Εύχομαι καλορίζικα, στην εκλεγμένη με τον συνδυασμό «Στροφή στο μέλλον – Δημοτική δράση» δημοτική σύμβουλο, η οποία αφού κατάστρεψε την εικόνα της Χώρας με το τετραώροφο έκτρωμα της (παλιό δημαρχείο), ζήτησε και της παραχωρήθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου, τμήμα της κεντρικής πλατείας Πρωτοπαπαδάκη, προκειμένου να τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα της επιχείρησης της. Να σημειωθεί ότι, η συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλος υπήρξε στο άμεσο παρελθόν μέλος της Επιτροπής Διεξαγωγής Δημοπρασιών Παραχώρησης Παραλιακών Χώρων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου.

Μπράβο και πάλι μπράβο στα μέλη του Λιμενικού Ταμείου Νάξου (ελεγχόμενου από...
τον δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και στεγαζόμενου στο τετραώροφο έκτρωμα της ως άνω δημοτικής συμβούλου), τα οποία ψήφισαν υπέρ της παραχώρησης τμήματος της πλατείας Πρωτοπαπαδάκη στην ως άνω δημοτική σύμβουλο.

Ολόθερμα συγχαρητήρια στον επικεφαλής του συνδυασμού «Στροφή στο μέλλον – Δημοτική δράση» δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ο οποίος ακολουθώντας κατά πόδας τους προκατόχους του, κόβει σε «οικόπεδα» και μοιράζει σε ιδιώτες επιχειρηματίες, πεζόδρομους, παραλίες και εσχάτως το τελευταίο ακάλυπτο τμήμα της Χώρας Νάξου, την κεντρική πλατεία Πρωτοπαπαδάκη.

Πάνω απ’ όλα όμως, συγχαρητήρια αξίζουμε εμείς οι δημότες, που εκλέγουμε τέτοιους δημοτικούς άρχοντες για να υπερασπιστούν –δήθεν- το καλό του δήμου και των κατοίκων του. Ήρθε πλέον η ώρα ο καθένας από εμάς με όποιο τρόπο μπορεί, να προστατέψει ο ίδιος τον τόπο του, τη γειτονιά του, το χωριό του, τον διπλανό του, αφήνοντας στην άκρη όλους όσοι εκλέγονται από εμάς, αλλά δεν νοιάζονται καθόλου για εμάς. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα μείνουμε θεατές στο έγκλημα.


Νάξος 3.6.2012
Γιάννης Πρωτονοτάριος
Χώρα Νάξος – Παλιά Αγορά

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

Για το ότι όλη η παραλία έχει τετραώροφα δε θα πει κανείς; Για το ότι η παραλία έχει καταντήσει τσίρκο με τα παράταιρα "θερμοκήπια" δε θα πει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου Γιαννη ξεχασες το σημαντικοτερο. Το ΔΣ του Δημου Ναξου αποφασισε επισης την απομακρυνση του Περιπτερου που βρισκεται ακριβως απεναντι απο το εν λογω μαγαζι και ανηκει σε μια πολυ φτωχη 6μελης οικογενεια(του γνωστου Βασιλακα). Η συγκεκριμενη αποφαση παρθηκε προφανως καθ υποδειξη του ιδιοκτητη, οχι των ενοικιαστων, του καινουριου περιπτερου που στηθηκε προσφατα απεναντι απο το φαρμακειο του Δελαροκα. Γι αυτο και μονο θα επρεπε να ντρεπονται οσοι ψηφισαν υπερ αυτης της προτασης. Πεταξαν στην κυριολεξια μια φτωχη προβληματικη οικογενεια στο δρομο.
Αισχος και ντροπη

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΤΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΑΦΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΩΡΑ ''ΤΣΙΜΠΗΣΕ'' ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΙΖΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 09:35, πού άκουσες για την απόφαση που αναφέρεις; Καμία τέτοια απόφαση δεν έχει πάρει το Δ.Σ. Η άδεια του συγκεκριμένου περιπτέρου έληξε όταν πέθανε η κάτοχος της άδειας, όπως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, πριν 1,5 χρόνο περίπου. Δυστυχώς, έγινε συγκεκριμένη επώνυμη καταγγελία και επομένως οι υπηρεσίες πρέπει να ακολουθήσουν το νόμο. Ωστόσο, κανένας δεν θέλει ούτε να φύγει το περίπτερο, ούτε να χάσει το μεροκάμματο η οικογένεια που ζει από αυτό. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι θέμα αποφάσεων, που στην προκειμένη περίπτωση δεν τέθηκε καν θέμα να παρθούν από το ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

1 bourdelo eimaste ,toulaxiston ta bourdela exoun taxh

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Φιλε Γιαννη, καιρος ειναι ας αρρχισουμε να μιλαμε.
Κ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος για τον αδελφό μου και για όλους όσους είναι σαν αυτόν.
Πραγματικά θλύβομαι γιατί βλέπω ότι είναι πολύ λίγοι ... αλλά αρκετοί για να μην σας αφήνουν να κάνετε αυτά που "μπορείτε".

Δ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Να βγάλει και ο Πιταράκης καλάθια με παπούτσια,ο Προμπονάς τραπέζια με κίτρα,(γιατί ο Φραγκουδάκης είναι καλύτερος?)ο λουκουματζής τα τραπεζάκια κι αυτός μαζί και ο Κουτσογιαννάκης!Για να ολοκληρωθεί η πρότασή μου,να φτιάξουμε στη Μυρτιδιώτισσα 1 γαμάτο σουβλατζίδικο με βαρκάρισσα την Ανδριανή!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι έχουν καταπατήσει παράνομα κοινόχρηστους χώρους και δεν μιλάει κανείς!Το milkato βάζει τραπέζια στο parking και κάθονται τα ζώα οι Ναξιώτες και τρώνε το παγωτό τους δίπλα στους κάδους,μες στη μπίχλα!Το omerta,έχει τραπέζια μπροστά απ΄την αγροτική ως το φαρμακείο.Το κίτρο μες το δρόμο κι αυτός,(άσε που δεν έχουμε δει ποτέ απόδειξη).Ο μεζές,θα μπει σε λίγο στο χρυσοχοείο.Μην το ψάχνουμε λοιπόν!εμείς φταίμε που δεν μιλάμε.γιατί τι περιμένουμε από τις αρχές...μπράβο Γιάννη για την επιστολή σου.Εγώ είμαι χέστης δυστυχώς...

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για το "Θλύβομαι" .... αδελφέ, θλίβομαι με γιώτα αλλά το ίδιο κάνει

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε Τρι Ιουλ 03, 11:14:00 μμ, βλεπω οτι γνωριζεις αρκετα για το θεμα του περιπτερου. Εισαι προφανως μελος του ΔΣ ή καποιος που εχει σχεση με την ολη υποθεση.
Αυτα που λεγονται και γραφονται τις τελευταιες μερες δεν ειναι δημιουργημα της φαντασιας κανενος,
ειναι η σκληρη πραγματικοτητα.
Γι αυτο λοιπον φροντιστε να παρει αδεια ο Βασιλακας και να παραμεινει το περιπτερο του εκει που ειναι, αλλιως Δημο δεν θα ξαναδειτε ουτε στον υπνο σας

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;
ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΠΟΝΤΕΣ;
Η ΣΥΝΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;
Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ;
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ;
ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠ' ΑΥΤΟ.
ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΕΙΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ.
ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠ' ΤΟ ΛΑΙΜΟ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ) ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΥΠΕΡ-ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ (ΚΑΛΗ ΩΡΑ)
Β.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά έχει ο καπιταλισμός,,,αδικίες και ανισότητες,,,ας προσέχατε βόιδια απανταχού Ναξιώτες.
Όταν κοιτάγατε την κολάρα σας ήταν καλά. Τώρα που βλέπετε στο πρόσωπο του Βασιλαρου να έρχεται (με το καλό) η σειρα σας σας έπιασε ο πόνος.
ΑΑ! και μην ξεχνιόμαστε βάση του αστικού νόμου που ξερογλείφεστε τόσα χρονια δυστυχώς η κυρία έχει το δικαίωμα να βγαλει τραπεζάκι όσα της αναλογούν μπροστά απο το μαγαζί της.
Λουστείτε τώρα τα σκατά του τρίτου κόσμου που τόσα χρονια σερβίρατε και μοκο.

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ όλοι μου φωνάζετε εκεί θα κάθεστε...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ,ΟΙ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΨΗΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΦΩΤΙΝΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ,Η ΔΕΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΤΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗΗΗΗΗΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΤΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με ενδιαφέρει τι θα γίνει η οικογένεια που ζει από τα λιγοστά έσοδα του περιπτέρου και δεν έχω καταλάβει ποιά ήταν τα κριτήρια που δόθηκε η άδεια στην κυρία και όχι στους άλλους ενδιαφερόμενους.Α τα παιδάκια πού θα παίζουν?

Ανώνυμος είπε...

Η εκκλησία θα δίνει φαγητό στην οικογένεια του περιπτερά,θα κάνει αγιασμό στα εγκαίνια του παγωτατζίδικου,θα ορκίζει τις δημοτικές κ λιμενικές αρχές..όλα καλά

Ανώνυμος είπε...

Και τι έγινε που δεν έχει άδεια?Να κάνουν τα στραβά μάτια.Τώρα θα πάνε με το γράμμα του νόμου?Όπως γράφει ο 12:02 μμ,ο άλλος έχει πιάσει το πάρκινγκ και ο παρακάτω έχει πιάσει όλη την αγροτική!!!Γιατί να υπάρχουν 2 μέτρα κ 2 σταθμά?

Ανώνυμος είπε...

Ντάξει είπα κι εγώ γιατί μας είχε γίνει τσιμπούρι η κυρία και μας έγλειφε για να την ψηφίσουμε..είπα κι εγώ..Καλά να πάθουμε!Έρε μαύρο που θα πέσει Μανορρράκι αν ξαναβάλεις...Η απόφαση αυτή είναι το μεγάλο σου λάθος και δεν είναι το μόνο!

Ανώνυμος είπε...

Με Απεραθίτη δήμαρχο ας προσέχατε...χαχα

Ανώνυμος είπε...

Προς τους απανταχού, προσποιητούς και μη, κονωνικά ευαίσθητους Ναξίους:
Είδατε κανένα περίπτερο να κλείνει;
Προφανώς ΟΧΙ!!!
Αν δείτε κάτι τέτοιο, γεγονός που σας το αποκλείω, κάντε τα παράπονά σας και εκφράστε τη "δυσαρέσκειά" σας και το ευαίσθητο κοινωνικό άλγος σας...
Γιατί θεωρώ ότι η πρόσκαιρη ευαισθησία σας έχει να κάνει μόνο με εσκεμμένο παροξυσμό δήθεν αγανάκτησης.
Έχουσι γνώσιν οι φύλακες...

Ανώνυμος είπε...

Αν δοθεί άδεια στην αδριανη να δοθεί σε όλους υπέροχα υπέροχα ένα απέραντο τραπεζοκαθιστικο,

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μαμουζελο με τα ωραία σου πρώτα υπόσχεται και μετά βλέποντας την κατακραυγή αλλάζεις γνώμη κυριολεκτικά άνεμο μύλος ζελέ μπράβο και σε αλλά με το καλό

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας να ανανεώνεται την άδεια του περίπτερα και να περιορίζεται το εμβαδόν των περιπτέρων

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει τίποτα...Τα λαμόγια κυριαρχούν παντού!!! ήρθε η ώρα να τα σβήσουμε όλα και να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά να έχουμε κράτος που στις ηγεσίες θα έχει σκατά και σαπίλα!!! αλλιώς ρε παιδιά... μα χαρά καλύτερα ο ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μανολάκη! Μια απόφαση πήρες μετά από δυο χρόνια και αυτή ήτανε για να βολέψεις για μια ακόμα φορά κάποιο δικό σου! Ένοια σου όμως κι όταν έρθει η ώρα θα βολέψουμε κι εμείς εσένα!!!....

Ανώνυμος είπε...

Σκαρκο εσυ νομιζεις θα γλιτωσεις που εισαι κ εσυ πισω απο αυτα;;;

Ανώνυμος είπε...

αδριανη αυτοκόλλητοι με Μαμουζελο τώρα βριζονται στο ράδιο γιατί δεν τα βρήκαν ο γιατρός προσπαθεί να μας πει ότι είναι αθώος ενώ η αδριανη μας λέει ότι χάρη στο μαμουζελο αποφάσισε να βάλει καρέκλες....βρωμάει η δουλειά η αδριανη μας λέει ότι χάρη στις αποφάσεις του μαμουζελου και στην κανονιστική που πήρε πέρυσι νόμιμα ζητάει τραπεζοκαθισματα και έρχεται τώρα ο γιατρός να μας πει ότι έπεσε θύμα και δεν θέλει να χαλάσει την πλατεία.....πω πω φίλε μου διαπλοκή δήμαρχε βγαλτους γρήγορα από την μέση έρχονται δύσκολη καιροί.....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι γιατρος οδοντιατρος ειναι

Ανώνυμος είπε...

δήμαρχε αυτός ο παπατζης πρέπει να φύγει από εκεί σας πουλάει για μια ψήφο τόσο ρομπας είναι......