Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πάμε πλατεία...

Ανοιχτή επιστολή

Τα συγχαρητήρια μου σε όσους ψήφισαν υπέρ των τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία της Χώρας. Στους: Ελευθερίου Λευτέρη, Φιλιπποπολίτη Άννα, Ωνάσογλου Έλλη, Συνοδινό Γιάννη, Κωβαίο Μιχάλη.
Αυτή είναι, λοιπόν, η «αναβάθμιση», που μας έταξαν προεκλογικά, της περιοχής αυτής;
Μπράβο σας που ενώ δεν έχετε φροντίσει να υπάρχει ένας όμορφος, ασφαλής χώρος στην παραλία για τα παιδιά μας, δίνετε άδεια να εκμεταλλευτούν το τελευταίο «ελεύθερο σημείο» της παραλίας.
Αποδείξατε για άλλη μία φορά πόσο μικροί και ευθυνόφοβοι είστε. Ντροπή που δεν είστε ικανοί να...
φτιάξετε μία Νάξο όπως της αξίζει, γιατί σας ενδιαφέρει μόνο η ψηφοθηρία και το ρουσφέτι, αδιαφορώντας για βασικά θέματα. Ίσως όμως να γίνομαι εγώ γραφική ζητώντας να υπάρχουν τόποι παιχνιδιού και γειτονιές όπως παλιά.
Σε άλλους δήμους κάνουν τα πάντα να δημιουργήσουν χώρους πρασίνου, παιδότοπους, παιδικές χαρές και πλατείες που κάνουν τη ζωή των κατοίκων πιο ανθρώπινη, πιο όμορφη. Τα καταφέρατε περίφημα….
Συγγνώμη εάν σας στεναχώρησα… Αν βέβαια καταλάβατε κάτι ….

Μία αγανακτισμένη Δημότης της Νάξου
Κατερίνα Προμπονά

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και σε αυτούς που δεν ψήφισαν Κατερίνα ... εκτός βέβαια και αν πιστεύεις ότι το όχι Μαμουζέλου δεν ήταν στημένο για να βγει καθαρός.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΜΟΥΖΕΛΟ ΑΝ ΣΕ ΘΙΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τα κορίτσια της φωτογραφίας να έρθουν πιο μπροστά θέλει να σκουπίσει ο σερβιτόρος

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

κατερινα να ξερεις οτι ο φιλος σας ο μαμουζελος μπορει να μην ψηφισε τωρα αλλα ειναι σαν να το εχει κανει......παπατζη

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ.ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΣΗΜΕΡΑ?ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 'ΜΑΣ'ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΕΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΟΙ...ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΘ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ..ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ..
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.............

Ανώνυμος είπε...

Σκατά και απόσκατα γενικώς

Ανώνυμος είπε...

και σε ποια πλατεια θα παιζουν τωρα τα αλβανακια

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΧΩΡΑΪΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ; ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΕΙΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ; ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ!!! ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ...
ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΞΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!
ΑΝΤΕ ΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Καλές οι διαμαρτυρίες και οι θεατρινισμοί, αλλά αν δεν κάνω λάθος, η κυρία που υπογράφει την επιστολή, έχει ήδη υποβάλλει αίτηση για να πάρει χώρο για τραπέζια στην πλατεία. Τουλάχιστον, αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν δικαιούται να μιλάει. Το θέμα είναι λοιπον να φάνε όλοι και όχι να παραμείνει η πλατεία ως έχει...
Τα υπόλοιπα είναι για όσκαρ ερμηνείας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ,ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΥΓΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ενας Απεραθίτης, μία Κωμιακίτισσα και δύο Αμοργιανοί, πήραν απόφαση για την Πλατεία της Χώρας.
Με τις υγείες μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Bravo Πεμ Ιουλ 05, 01:09:00 πμ

eisai o monos pou evgales sosto siberasma to idio ginetai kai me ta ipolipa themata apiranthos for ever zoa

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα και εγώ σαν πολίτης της χώρας Νάξου να θέσω 2-3 ερωτήματά! Ο κύριος Οδοντίατρος βγήκε στα ραδια και τις εφημερίδες και μας λέει αγανακτισμένος ότι δεν θέλει τα τραπεζάκια στην πλατεία ότι μετέφερε στο ΔΗΜΑΡΧΟ την οργή του λαού κλπ κλπ κλπ και τέλος πάντων το καταψήφισε στο ράδιο όμως η κυρία ξενάκη του είπε δημόσια ότι χάρης σε εκείνον αγόρασε τοις καρέκλες και ότι αυτός τις έστρωσε το χαλί για όλο αυτό και ότι υπάρχει και απόφαση του λιμενικού ταμείου που το λέει και λέω εγώ στο κύριο που πάλι θέλει να μας πει ότι έπεσε θύμα....οτι τον πήραμε χαμπάρι και ότι τελικά δεν είναι τυχαία αυτα που λέει η κοινωνία γι αυτών και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά κυρίε πολυλογα.....μαύρο λοιπόν στον οδοντίατρο ψεύτη μαύρο και στην ξενάκη που θέλει να κατεστρεψει τον τελευταίο κομμάτι της παραλίας.....αλήτες

Ανώνυμος είπε...

Μαμουζελο αν είναι άντρας και φοράς παντελόνια μην μένεις στα λόγια παραιτησου....δεν σε λυπόμαστε ούτε εσένα ούτε το κολιταρι σου την αδριανη.
.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΦΥΓΕΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥΣ...ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΕΡΑΘΙΤΕΣ....ΟΥΣΤ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΑΞΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΑΞΟ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ....ΨΗΦΙΣΕ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ Ο4 11΄.37
ΛΙΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ .ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ?ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Με 3όροφο στη μόστρα της πλατείας μιλάς?

Ανώνυμος είπε...

zilia psora 1:01 sas ekane giogio i katerina

Ανώνυμος είπε...

Με όλους τα'χεις καλά εσύ!Με τον Κόκκοτα κολλητή για να σου φτιάξει την πλατεία να γίνονται εκδηλώσεις,να πουλάς κανένα κιτράκι.Βάζει ο Χωματάς,γίνεσαι δεξιά και τον ψηφίζεις.Έχει ρεύμα ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεις Βασαλάκη.Από όπου βρέχει,θέλεις να βρέχεσαι!Τι έγινε τώρα και σε έπιασε ο πόνος?Πάρε τις φίλες σου να πάτε για κανένα ποτό και άσε τις επιστολές στα μέσα!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΕΚΛΟΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ-ΘΕΡΜΟΚΗΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΧΙ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΝΑΙ.
ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΧΙ, ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

Ανώνυμος είπε...

εχετε πλακα ολοι σας..εδω ο κοσμος χανεται και εσεις ασχοληστε με τα τραπεζοκαθισματα τις πλατειας..μας τα ζαλισατε

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 2.1
ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ,ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΤΡΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΠΟΝΟΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ????????????ΞΕΧΑΣΑ "ΦΙΛΕΝΑΔΑ"ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 2.1
ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ,ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΤΡΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΠΟΝΟΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ????????????ΞΕΧΑΣΑ "ΦΙΛΕΝΑΔΑ"ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο άντρας είναι από την Κωμιακή όχι η ίδια...μην τα ισοπεδώνουμε όλα..οι Κωμιακίτισες,δεν είναι μπάζα!χαχα

Ανώνυμος είπε...

Ού Ού Ού Ού λελο μαμουζελο αδριανη Κατερίνα όλοι και όλες στο ίδιο μεγάλο σάπιο καλάθι ....παρανομίες γλυψιματα σε κάθε αρχή δήθεν μεγάλο μανεις τελικά τίποτα....

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΟΜΠΟΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

εδω δεν εχουμε λιμανι και αεροδρομιο και μας απασχολει που θα παιζουν τα αλβανακια

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε...

ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΡΟΜΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ .....ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΝΩΝΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟ ΖΕΛΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οταν εδιωξες τα ταξι γιατι σου εκρυβαν το μαγαζι σου ηταν καλα?ολα δικα σου τα θελεις να λειτουργουν οι υπηρεσιες οπου σε συμφερει.

Ανώνυμος είπε...

που να θυμηθω τη μας κανατε τοτε με τα ΤΑΧΙ αει να χαθεις μεγαλοκυρια του ποτου.

Ανώνυμος είπε...

ναι θυμαστε με τα ταξι..τοτε ομως εγλυφε τον τοτε δημαρχο η κυρια αγανακτησμενη προμπονα

Ανώνυμος είπε...

After going over a handful of the blog posts on your site, I honestly appreciate your
way of blogging. I saved as a favorite it to my bookmark webpage list and will be checking back in the
near future. Please visit my web site too and let me know your opinion.


my webpage Michael Kors Store

Ανώνυμος είπε...

Thank you, I have just been searching for info about this
topic for a long time and yours is the best I've found out till now. However, what about the bottom line? Are you sure concerning the supply?

Feel free to surf to my web site - http://www.crymogea.is/rss/cheapmichaelkoronline.html