Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ομαδάρα η Παννάξα, σκόρπισε 6-2 το Νικολακάκη

Καταιγιστικός ο Πανναξιακός στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, φιλοδόρησε με 6 γκολ την ομάδα του Νικολακάκη, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής και μια απ' τις μεγαλύτερες στην ιστορία του στο περιφερειακό.
 
Οι παίχτες του Γιώργου Βλαστού που συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, με το μυαλό όλων να βρίσκεται ήδη στο δύσκολο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Περαμαϊκό.
Το ματς
Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Πανναξιακός κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο, με το αυτογκόλ του Νίκα στο 30', μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Καρούση και το πλάσε του Δερμιτζάκη στο 33' μετά το κλέψιμο της μπάλας απ' τον γκολκίπερ Τσούνη. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Παπαναστασίου είχε τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσει για τους φιλοξενούμενους αλλά σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στην επανάληψη, ο Νικολακάκης μείωσε το σκορ στο 51' με τον Θεοδωρή να εκτελεί το φάουλ από τα 40 μέτρα, κρεμώντας τον Θέμελη και ξαναβάζοντας πρόσκαιρα τους φιλοξενούμενους στο ματς. Όμως, 10 λεπτά αργότερα, ο Ντούκα (61') με υπέροχη κεφαλιά μετά το φάουλ του Δερμιτζάκη έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Τσούνη δίνοντας και πάλι αέρα δυο γκολ στον Πανναξιακό. Το αστείο χέρι-πέναλτι μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπονιάκου στο 65' σήμανε και το τέλος του ματς. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αριανούτσος, γράφοντας το 4-1, με την άμυνα των φιλοξενούμενων από εκείνο το σημείο και μετά να παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης, καθώς κάθε κατεβασιά του Πανναξιακού ''μύριζε γκολ''. Στο 70' ο Καρούσης ολοκλήρωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση γράφοντας το 5-1 και δυο λεπτά αργότερα ο Δερμιτζάκης με κοντινό πλασέ έκανε τα τέρματα 6 για τους γηπεδούχους. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Παπαναστασίου είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία να μειώσει το σκορ σε 4-2. Οι παίχτες του Νικολακάκη, μείωσαν τελικά το σκορ στο 88' με πέναλτι του Ewurum σε 6-2, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να έχει δοκάρι 2 λεπτά νωρίτερα.
Εντυπώσεις.
Η ομάδα του Νικολακάκη δεν ήταν για 6 γκολ. Από το 4-1 και μετά, στην ουσία παράτησαν το ματς. Μοιραίος για τους φιλοξενούμενους ο Παπαναστασίου, που αν ευστοχούσε στις δυο κλασικές ευκαιρίες που σπατάλησε... το ματς ίσως να είχε γίνει ντέρμπι. Ο Πανναξιακός παρ' όλα αυτά ήταν σε όλο το παιχνίδι καλύτερος και δικαιούταν άνετη νίκη ακόμα και με μεγάλο σκορ. Τεράστια προσπάθεια και εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους παίχτες του Γιώργου Βλαστού, αλλά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο μεγάλο παιχνίδι των Καρούση, Δερμιτζάκη και Αριανούτσου που ήταν οι κορυφαίοι του γηπέδου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Θέμελης, Πετρόπουλος (Κεμαβόρ), Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούστος, Καρούσης (Τερόλης), Αθανασίου, Ντούκα (Κατσάνης), Δερμιτζάκης, Μπονιάκος.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (ΒΡΕΤΤΟΣ) Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας Χ, Πατατανές, Μουράτογλου, Ανδρεάδης (Λουκάς), Τερζίεφ (Σπυρίδης), Κωβαίος (Τσιτοφώτος), Ewurum, Σπυρίδης Ι., Παπαναστασίου.
Δείτε τι δήλωσαν για το σημερινό παιχνίδι ο (και σήμερα σκόρερ) Χρήστος Αριανούσος και ο περσινός ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού (και αντίπαλος σήμερα) Θόδωρος Τσιτοφώτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: