Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Βαριά ήττα για τον Πανναξιακό με σκορ 0-5 απ' την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, πέρασε όπως ήταν αναμενόμενο απ' το ΔΑΚ, με τον Πανναξιακό να γνωρίζει την βαρύτερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας του με σκορ 0-5.
Διπρόσωπη για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα της Νάξου, έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά κατέρρευσε στην επανάληψη, δεχόμενη 3 γκολ σε 10 λεπτά...
Η αναμέτρηση, ήταν ακριβώς όπως ο καιρός, αφού το ματς ξεκίνησε με ανεμοβρόχι και...
τέλειωσε με ήλιο! Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Πανναξιακός του πρώτου μέρους ήταν όπως θα ήθελαν να τον δουν σήμερα οι οπαδοί του. Στην επανάληψη (που οι γηπεδούχοι δεν βγήκαν ποτέ στο γήπεδο), η Ένωση έκανε πάρτι, φθάνοντας τελικά στο εμφατικό 0-5.
Ο Μπρέσεβιτς (47', 53', 76') και ο Πλατέλλας (57', 63') ήταν οι σκόρερ της ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τον Πανναξιακό, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην προτελευταία...
Τα μαντάτα δε, για τους γηπεδούχους είναι άσχημα, αφού εν όψη Ζωνιανών θα χάσουν σίγουρα το ματς ο Καρούσης (η ζημιά στο γόνατο του οποίου φαίνεται σοβαρή), ο Λίμα (ο οποίος αποβλήθηκε), ενώ ο τραυματισμός του Μεσημέρη (που επίσης αποχώρησε τραυματίας) θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες...
Όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα σήμερα το απόγευμα στο κατάμεστο από φιλάθλους και των δυο ομάδων ΔΑΚ, με μοναδική παραφωνία τον καιρό, ο οποίος σίγουρα δεν βοήθησε στη διεξαγωγή του αγώνα. Φίλαθλοι της ΑΕΚ, από Αθήνα, αλλά και τα γύρω νησιά έφθαναν από το πρωί στη Νάξο προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, από την οποία μάλλον αποχώρησαν ικανοποιημένοι.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Γιουργούσης, Μεσημέρης (Μπανακάκης), Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (Μποδόνιας), Λίμα, Καλογερής, Καρούσης (Παπαδόπουλος), Βούλγαρης, Ντούκα, Αριανούτσος, Ρόβας .

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας (Τσουκαλάς), Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο (Τσεβάς), Γροντής (Παληαρούτας), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε μουγκα μες την στρουγκα;;;
μονοδρομος και η τσαπου....