Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ, αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του, ρίχνεται στη μάχη του Final 4 του βόλεϋ γυναικών, που διεξάγεται στην Πύλο, το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου 2014.

Η ομάδα της Νάξου, καλείται κατ΄αρχας να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Σάββατο 19.15 Δ.Τ), ώστε να αντιμετωπίσει στον τελικό έναν εκ των Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού (Σάββατο 16.00 Δ.Τ.), που αποτελούν το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών.
Τα κορίτσια του Ζόραν Κόβασιτς, όπως έδειξαν στις δυο μέχρι τώρα αναμετρήσεις του πρωταθλήματος ''έχουν'' τον Ηρακλή και αρκεί μια σοβαρή εμφάνιση, ώστε να προκριθούν στον τελικό και να παλέψουν για το τρόπαιο, το οποίο αν τελικά έρθει στο νησί, θα αποτελεί μια αξεπέραστη επιτυχία για το Ναξιακό αθλητισμό.
Το εγχείρημα φυσικά δεν είναι διόλου εύκολο, καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός, αλλά πολύ περισσότερο ο Ολυμπιακός, είναι ομάδες που δύσκολα θα υποταχθούν...
Σε τελικούς βέβαια, έχουμε δει πράματα και θάματα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δαυίδ νίκησε τον Γολιάθ...
Τα δεδομένα για τον Πανναξιακό (σύμφωνα πάντα με τη δυναμικότητα και την εικόνα που παρουσίασαν οι 4 ομάδες στο πρωτάθλημα)... δείχνουν τελικό!
Εκεί, οι πιθανότητες αν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, περιορίζονται σημαντικά. Οι ερυθρόλευκες, αποτελούν την top ομάδα αυτή τη στιγμή μαζί με την ΑΕΚ στο Ελληνικό πρωτάθλημα και φαντάζουν ανίκητες, ειδικά σε παιχνίδια που δεν είναι αδιάφορα ώστε να παρουσιαστούν χαλαρές. Παρ' όλα αυτά, ακόμα κι αν ο Πανναξιακός χάσει στον τελικό απ' τον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτισες κατακτήσουν στη συνέχεια και το πρωτάθλημα, τότε η ομάδα της Νάξου θα αγωνιστεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού οι αντίπαλες θα αγωνιστούν στο Champions League.
Αν στον τελικό φτάσει ο Παναθηναϊκός, οι πιθανότητες αυξάνονται! Μπορεί ο ΑΟΝ να μετρά φέτος δυο ήττες απ' τις πράσινες (2-3 στη Νάξο και 1-3 στην Αθήνα), αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη ομάδα παλεύεται. Δεν είναι Ολυμπιακός, παραμένει το φαβορί, αλλά παλεύεται, σε ένα ματς που θα κριθεί... στην ψυχή και στις λεπτομέρειες.
Όλα τα παραπάνω, εφ όσον γίνουν τα αυτονόητα στον ημιτελικό με τον Ηρακλή και η Παννάξα κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (19.30)
Όπως και να 'χει, η ομάδα της Νάξου, αποτέλεσε φέτος την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, βρίσκεται ήδη στο Final 4 του κυπέλλου με σοβαρές πιθανότητες συμμετοχής στον τελικό και η χρονιά δεν μπορεί να κριθεί τίποτα άλλο από επιτυχημένη. Ο νεοφώτιστος Πανναξιακός, έχει αποσπάσει μόνο κολακευτικά σχόλια τα οποία μπορούν να εξελιχθούν σε ύμνους... αν όλα πάνε κατ' ευχήν...

                          Καλή επιτυχία Παννάξα!


ΥΓ. Ως υστερόγραφο, κρατάμε τη δήλωση της Πόλας Κίτσου (προπονήτριας των Βριλησσίων) στις εκτιμήσεις που έκαναν οι 8 προπονητές της Α1, σχετικά με το Final 4 και το νικητή:
''Πριν ξεκινήσει η διοργάνωση όλοι νομίζω θεωρούμε ότι φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αν και υπάρχει η αίσθηση ότι η Νάξος μπορεί να κάνει την έκπληξη''.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΝΝΑΞΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟ
ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟ
ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟ
ΣΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΟΟΟΟ