Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου Κυνιδάρου

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Κυνιδάρου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 24 Μαρτίου από το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αντικατάστασης της στέγης και θωράκισης του κτιρίου, το σχολείο άνοιξε τις πύλες του στους μικρούς μαθητές και στο διδακτικό προσωπικό και από σήμερα πλέον τα μαθήματα θα διεξάγονται στις αίθουσες του ανακαινισμένου κτιρίου.
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν στην αντικατάσταση της στέγης και στην ενίσχυση των λιθοδομών του κτιρίου. Επίσης, αντικαταστάθηκαν τα ξύλινα κουφώματα και βάφτηκε εσωτερικά και εξωτερικά το κτίριο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στις 133.000€.
Ο Μανόλης Μαργαρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα παραδίδουμε ένα ασφαλές σχολείο, ένα πραγματικό κόσμημα, στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό. Θεωρώντας ότι η καλύτερη και αποδοτικότερη επένδυση είναι η παιδεία  και αφουγκραζόμενοι την αγωνία των γονέων, δεσμευτήκαμε για την αποκατάσταση του σχολείου. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, υλοποιήσαμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το έργο, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Κυνιδάρου».   

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κων/νος Κλουβάτος και το Τοπικό Συμβούλιο, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, γονείς και, φυσικά, οι μικροί μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ηλίθιος και ο πανηλιθιος.....

Ανώνυμος είπε...

τι εννοει ο ποιητης?

Ανώνυμος είπε...

Ότι στην πρώτη φωτογραφία είναι ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια όλοι αυτοί που πήγαν στα εγκαίνια ήξεραν που είναι ο Κυνίδαρος ή πήραν ταξί για να πάνε;

Ανώνυμος είπε...

Επισκευές έγιναν, δεν χτίσανε τη Σχολή της Χάλκης!!!!!
Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Στάζεις χολή φιλαρακι. Ηλίθιος εισαι και φαινεσαι, δεν εγινε μια απλή επισκευή, αλλα εσύ τι ξέρεις, άλλο απο να κάνεις αρνητικα σχόλια? Για τον Κυνίδαρο το σχολείο είναι η Ακρόπολη. Αν δε σου αρέσει να γίνονται έργα στο νησί να φύγεις και να πας σε κάνα άλλο. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η Θεωρία της Ηλιθιότητας

Σε αντίθεση με ότι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος η ηλιθιότητα είναι κάτι το αντικειμενικό. Είναι τόσο αντικειμενικό όσο στο ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να αλλάξει το σύνθημα "Έξω οι βάσεις του θανάτου" στα επόμενα 50 δισεκατομμύρια χρόνια. Χαρακτηριστικό του ηλίθιου είναι η πλήρης επίγνωση των πράξεων του.
-Ο Ηλίθιος θα πηδήξει από τον 10ο όροφο χωρίς αλεξίπτωτο όχι γιατί πιστεύει ότι θα ζήσει αλλά επειδή μπορεί.

-Επίσης ο ηλίθιος θα τρέχει με 500 χλμ. στην παλαιά εθνική Αθηνών Λαμίας με ένα Chiquentcento ακούγοντας σκυλάδικα γιατί πιστεύει ότι θα μπορέσει να σταματήσει εγκαίρως όταν εμφανιστεί μπροστά του ένα πολυαξονικό 100 τόνων φορτωμένο με γουρούνια.

-Ο ηλίθιος πιστεύει ότι την έχει μεγαλύτερη από τον Τσακ Νόρρις.

-Ο ηλίθιος πιστεύει ότι εάν την πέσει σε 100 γυναίκες η μία θα του καθίσει. Ανεξάρτητα εάν έχει φάει 99 χυλόπιτες και η μία που τελικά βγάλει γκόμενα θα είναι σαν τον Κουασιμόδο μετά από σύγκρουση με περίπτερο στην Ακαδημίας.

Ο παραπάνω κατάλογος θα μπορούσε να εμπλουτισθεί με τόσα παραδείγματα που να μην χωράνε στο διαστελλόμενο σύμπαν. Σύμφωνα με τον Γεράσιμο Σπανοδημήτρη η ηλιθιότητα είναι η προσπάθεια του ανθρώπου να πάει ενάντια σε θεμελιώδεις αρχές της φύσης, όχι γιατί έχει κάποια λογική επιχειρηματολογία αλλά επειδή γουστάρει και μπορεί (Για παράδειγμα όλοι γνωρίζουμε ότι η βαρύτητα σε αυτήν την μεριά του σύμπαντος τραβάει τα σώματα προς τα κάτω αλλά δεν νιώθουμε την ανάγκη να πηδάμε κάθε πρωί από το παράθυρο για να αποδείξουμε το αντίθετο.)

Ο ηλίθιος σε αντίθεση με τον μαλάκα φτάνει στο ηλίθιο Κάρμα του με συνεχόμενα μικρά μικρά βήματα. Η θεοποίηση του Ηλίθιου είναι μια διαδικασία επίπονη που κρατάει πολλά χρόνια προκειμένου κάποιος να γίνει πραγματικά ηλίθιος (αντίθετα με τον μαλάκα που ο μαλάκας χαρακτηρίζεται από την ξαφνική έλλειψη βούλησης και απλά παρασύρεται από κάποιο συναίσθημα, όπως για παράδειγμα να κλάσει μια φορά καταλάθος μέσα στο ασανσέρ).

Ανώνυμος είπε...

...και φυσικα όλα αυτα αντιπροσωπευουν εσένα.... εισαι και ΗΛΙΘΙΟΣ και Μ@Λ@Κ@Σ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ……ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕΓΑΛΕ…..

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!ΧΟΥΝΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΧΕΣΤΗΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!!!!!