Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Υποψήφια με τη Νησιωτική Πολιτεία η Άννα Τζουάννη

(Δελτίο τύπου της δ. Άννας Τζουάννη ) :
Σαν νέος άνθρωπος , γέννημα – θρέμμα του νησιού μας , σαν εργαζόμενη και αποφασισμένη να ζήσω και να δημιουργήσω σ΄ αυτό το τόπο:

*Δικαιούμαι να κάνω όνειρα.
*Υποχρεούμαι να συμμετέχω στα κοινά.


Απέναντι στη πλήρη στασιμότητα έως και την οπισθοδρόμηση που χαρακτηρίζουν την σημερινή κατάσταση στα δημοτικά δρώμενα, απέναντι στην ανυπαρξία πολιτικής για τους νέους ανθρώπους, θέλουμε να προτάξουμε την σπουδή μας για προσφορά, τις ιδέες μας για πραγμάτωση, τη συμμετοχή μας σ΄ ένα δημιουργικό και οραματικό διάλογο.
Θέλουμε να ακουστούμε, θέλουμε να προσφέρουμε στο τόπο μας, θέλουμε να δουλέψουμε γι΄ αυτόν.
Στο κάλεσμα της ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και του Νίκου Μαϊτού που συμπυκνώνει την αγωνία μας αλλά και το όραμα για το μέλλον, δηλώνω εμφαντικά ΠΑΡΟΥΣΑ και θέτω στην διάθεση τους και την υποψηφιότητα μου.


Με τιμή

Άννα Ιωάννου Τζουάννη
Πτυχιούχος Ρωσικής Φιλολογίας
Επί Πτυχίω Μεταπτυχιακές σπουδές
στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων







Το γραφείο Τύπου
Γιάννης Πιτταράς

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ Ε.Α.Σ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ Η ΕΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τι κοινο υπαρχει μεταξυ Ρηγα-Μαρακη-καπουνη-μαιτου?

Ανώνυμος είπε...

αφήστε τις κακίες

Ανώνυμος είπε...

η κοπελα ειναι θεα !!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ, ενωμένο δυνατό .......

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ελπίδα γιαυτόν τον τόπο με τέτοια νεολαία ???

Ανώνυμος είπε...

θεά...

Ανώνυμος είπε...


Το κόλπο

Ο «Μινώταυρος» του ΠΑΣΟΚ ( και της τοπικής της Νάξου) αφού «κατάπιε» στέλνοντας στην ανεργία τα τρία τέταρτα της νεολαίας της πατρίδας μας, χόρτασε κι αναζητεί τώρα νέους και νέες με όνειρα για το μέλλον ΤΟΥΣ και μόνο. Δικούς του, όχι τίποτα «τσόλια», για εργασία μόνιμη στο Λαβύρινθο, με εξασφαλισμένες συνθήκες εργασίας ΚΑΙ υψηλού επιπέδου γνωριμίες ίσως και με «πολιτικά παράσιτα» εγνωσμένης όμως αξίας. Το σήμα προφανές.
-Είδες η Αννούλα; Πρόκοψε.
-Αν θες και συ, έλα στην παρέα μας. Έχουμε ότι θέλεις. Αρκεί να ξεχνάς. Εσύ, ο πατέρας σου, η μάνα σου κι οι συγγενείς που θέλουν το καλό σου. Να ξεχνάτε τι είναι δημοκρατία, τι είναι δικαιοσύνη, ποιος είναι ο άξιος. Απλά πράγματα. Τώρα για τους άλλους που κοιτάζουν, έχουμε ΘΑ…
-Γιαννάκη καλό μου παιδί μας βασανίζεις αργά, λες και σου φταίμε. Το πολιτικό σου ρεπορτάζ στο νησί μας, ελπίζω να σε βοηθήσει να κατανοήσεις, πως η πεμπτουσία της καριέρας ενός πετυχημένου δημοσιογράφου, είναι το προσεκτικό «χτίσιμο» πολιτικών προσωπογραφιών. Όχι για κακό σκοπό. Προς Θεού!! Για την πολιτική σωτηρία μας.
Ευτυχώς που τα τριάντα …μύρια(ετησίως) και η πολιτική ισχύς του Δήμου των Ναξίων και των Μικροκυκλαδιτών (και όχι του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για όσους Johnny boy μας παίρνουν «πρέφα») δεν είναι ο άμεσος στόχος της ιδεολογικής προσέγγισης του μικρού σου «boss». Σεις έχετε όραμα την ΕΛΑΙΑ. Άντε πάλι, με παρεξήγησες. Την Ελιά ρε, όχι το λάδι….. κολλημένε.
By the way, δεν μας λέτε και ποιο είναι το χρέος της Ε.Α.Σ. Νάξου; Έτσι απλά, με ένα δελτίο τύπου «χαριτωμένο», που εσύ ξέρεις να «κεντάς».

« Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου

Ανώνυμος είπε...

Προς επι του κανικλειου:μας έχεις πείσει τελικα το θεμα ειναι αγαπητέ οτι τουλάχιστον αυτοι μπαίνουν υποψήφιοι δεν κάνουν τις πάπιες σαν μερικούς μερικούς που πρώτα βάζουν το πρόβατο - πρόβατα μπροστα δήθεν για φρέσκα πρόσωπα και γνωστά και μετά ούτε καν κουβέντα για υποψηφιότητα δική τους....ο κοσμος ευτυχώς κατάλαβε....Βασίλη αγόρι μου προχωρα μόνος σου μπροστα και με αυτούς που σε στηρίζουν ουσιαστικά δηλαδη σαν υποψήφιοι και τους δήθεν έμπειρους και σπουδαγμενους αστους μα δεν τους ξέρει και κανεις!! Δεν είσαι παιχνιδάκι κανενός...

Ανώνυμος είπε...

Αφού γίνονται τέτοιες επιλογές από νέους ανθρώπους, τί να περιμένουμε από τους ''παλιούς'', τους γνωστούς κολλημένους παρά να ξαναψηφίσουν τους προδότες!Ήμαρτον..!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είναι εγκεφαλικά ανάπηρος ας πάει να την ψηφίσει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου αυτές τις εκλογές όποιος ψηφίζει είναι ανάπηρος. ..

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Τρί Απρ 08, 06:52:00 π.μ.
Ενώ όποιος ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές και θα σπεύσει να ψηφίσει και στις επόμενες (παρακάμπτοντας τις παρούσες) θα είναι αρτιμελής, έτσι φιλαράκο;

Ανώνυμος είπε...

Σημασία δεν εχει το κόμμα αλλα η ποιοτητα του καθε ανθρωπου και η διαθεση του να προσφερει. Ετγω προσωπικα θα της δωσω μια ευκαιρια

Ανώνυμος είπε...

"ανωνυμακια" για να ενημερωθητε λιγο η κοπελα ειναι καθηγητρια μας στα ρωσσικα και ειναι πολυ μπροστα επικοινωνιακη, ευγενεστατη και χαρισματική!!! Κ.Άννα εχετε το γονιδιο του πατερα σας!!!!!!!!ειμαστε διπλα σας ολοι οι μαθητες σας και σας στηριζουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον βλάκα μπορείς να τον γνωρίζεις από τις δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι για αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει Πλάτωνας

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.... ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚ@Τ@? ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.!!!

Μουστακης Δημητρης είπε...

επιτελους ενας πραγματικα ανθρωπος!
εισαι θησαυρος προχωρα με κλειστα αυτια μονο θα κατακτησεις την κορυφη

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά κοπέλα είναι, απλά δεν κάνει. Την έβαλε ο Τζουάννης. Είμαι σίγουρος ότι η ίδια δεν ήθελε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ....ΚΟΡΜΑΡΑ..!!!

Sirion είπε...

Είμαστε τυχεροί που έχουμε αξιόλογους συμπατριώτες, που νοιάζονται για το καλύτερο του τόπου μας και λαμβάνουν θέση, δίνοντας αγώνα με στενόμυαλους ανώνυμους που απέχουν κι επιμένουν να έχουν προσωπικές και κομματικές σκοπιμότητες, να ονειρεύονται την καρέκλα. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς! Eίναι ότι χειρότερο το απαρχαιωμένο τους σκεπτικό, να παρεμποδίζει την νέα διάθεση για προσφορά.

Ανώνυμος είπε...

Μπερδεψατε τη τοπικη αυτοδιοικηση με τα καλιστεια?ηθελα να ηξερα με τι κριτηριο διαλεξε ο Μαιτος τους υποψηφιους του................