Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Το δικό μας Νοσοκομείο!!

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι εν έτη 2014 ένα απο το μεγαλύτερα νησία του Νομού Κυκλάδων έχει έλλειψη νοσοκομειακής περίθαλψής.
Περισσότερο δε είναι το γεγονός ότι η ίδια η κοινωνία μένει απαθής στην εξελίξη διάλυσης του Γενικού <<Νοσοκομείου ;>> Νάξου.
Κι όμως, στην μεγάλη ανάγκη σε αυτό τρέχουμε και τότε έχουμε απαιτήσεις – ρίχνουμε ευθύνες για ένα νοσοκομείο που θα μπορούσε να ήταν υπόδειγμα στις κυκλάδες και με έξυπνες κινήσεις (ο εξοπλισμός υπάρχει) να έχουμε και τον λεγόμενο ιατρικό τουρισμό, ίσως άγνωστες λέξεις για πολλούς.
Κι όμως αυτό το <<Νοσοκομείο ; >> γίνεται έρμαιο διαφόρων σχεδόν μη υπερασπεζόμενο απο κανέναν.
Αντιθέτως έχουμε δει Δημάρχους σε...

εγκαίνια ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων , έχουμε δεί την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου <<μεταπωλητή>> προϊόντων ιδιωτικής Ασφαλιστικής εταιρίας , την ίδια την διοίκηση να κλέινει το μάτι σε ιδιωτικούς φορείς .
Και οι μόνοι που δίνουν καθημερινό αγώνα είναι οι εργαζόμενοι .
Το Γενικό Νοσοκομείο Νάξου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ειδικευμένους Ιατρούς, Φάρμακα, Διαγνωστικά μηχανήματα, Προσωπικό.
Μα πάνω από όλα Το Γενικό Νοσοκομείο Νάξου χρειάζεται όλους εμάς , την ίδια την κοινωνία να σταθεί δίπλα του για να έχουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙ Νοσοκομειακή περίθαλψη.
Ένα Δημόσιο Νοσοκομείο κοιτάζει πρώτα τον ΑΝΘΡΩΠΟ, ένα ιδιωτικό κοιτάζει πρώτα το κέρδος.
- Άκου Αξιώτη μου, όταν το βράδυ χρειαστεί ο ανθρωπός μας επείγουσα ιατρική περίθαλψη σε ένα σημείο θα πάμε : στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ , μην περιμένεις νυχτιάτικα να μας πάει στην Αθήνα καμιά ιδιωτική εταιρία με 15€ συνδρομή.
Ας προστατεύσουμε και προασπίσουμε ΟΛΟΙ μαζί το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..........
Μας αξίζει ως Ναξιώτες να έχουμε το καλύτερο Νοσοκομείο στις κυκλάδες!

Υ.Γ Αφιερωμένο στους Αξιώτες μα πολύ περισσότερο στους βουλευτές μας και σε όλη την Δημοτική αρχή που ο Ναξιακός λαός του εξέλεξε για να προασπίσουν τα συμφέροντα της Ναξιακής κοινωνίας και ΜΟΝΟ αυτά.!!!!!



με εκτίμηση
Αναστάσιος Καλημέρης

1 σχόλιο:

Unknown είπε...


http://svennamik.blogspot.gr/2014/08/blog-post_17.html