Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Εύκολο τρίποντο για τον Πανναξιακό κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου (6-0) σήμερα το πρωί στο ΔΑΚ!

Οι παίχτες του Γ. Προμπονά, ευτύχισαν να πετύχουν το πρώτο γκολ σχεδόν με την έναρξη της αναμέτρησης, διώχνοντας έτσι το άγχος και μετατρέποντας το ματς σε υγιεινό περίπατο.
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ευρυπιώτης έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα εκμεταλλευόμενος... τη χλιαρή αντίδραση του Αλιφραγκη γράφοντας το 1-0.
Ακολούθησαν άλλα 3 γκολ μέχρι την ανάπαυλα (22' Κώτσαρης, 30' + 44' Κατσούδας), για την ομάδα της Νάξου που καθάρισε μεν το ματς ''από ημίχρονο'', αλλά προβλημάτισε σε ορισμένες περιπτώσεις με την αμυντική λειτουργία της.
Στην επανάληψη και πάλι ο Κατσούδας (49') έκανε το 5-0 (μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Κούτρου), ενώ το τελικό 6-0 σημείωσε με κεραυνό απ' το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Κουφόπουλος στο 88'.
Το τελικό 6-0, αντικατοπτρίζει ακριβως την εικόνα του ματς, αν και οι Ναξιώτες είχαν πλήθος χαμένων ευκαιριών ώστε να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ, απέναντι σε μια Θύελλα που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων...
Κορυφαίος για τον Πανναξιακό ο Κατσούδας, ο οποίος πέραν του χατ-τρικ, είχε εξαιρετικές στιγμές στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στην επανάληψη, αξιοσημείωτη είναι και η απόδοση του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ο οποίος στο πρώτο μέρος είχε αρκετές ''άτυχες'' στιγμές...

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ) Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κώτσαρης, Παπανικολάου, Κατσάνης, Λεγάκης (Βαλέτας), Ευρυπιώτης (Ανευλαβής), Λίκα (Κουφόπουλος), Κούτρος, Χαμηλοθώρης, Κατσούδας.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ) Αλιφραγκής, Καραμολέγκος (Αργυρός), Μπρίτσα, Κυριάκος, Λυγνός, Πήγια, Φύτρος, Βουλγαράκης (Ιντυ), Αρβανίτης, Ξαγοράρης (Τρούλης), Βλαβιανός.

ΥΓ. Επιτέλους νίκη σε επίσημο ματς για τον Πανναξιακό με τις καταραμένες (κίτρινες-μπλε) φανέλες, οι οποίες μάλλον είναι ώρα να κρεμαστούν στη ντουλάπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: