Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν σήμερα το πρωί στο ΔΑΚ Νάξου Πανναξιακός και Πανθηραϊκός!

Το ματς, ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τους δυο αντιπάλους να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος... και όχι απαραίτητα στην παρούσα φάση...
Στην πιο αξιόλογη στιγμή του 1ου ημιχρόνου, ο Κούτρος (στο 41') κέρδισε το πέναλτι απ' τον Λυγνό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος, με τους γηπεδούχους πάντως να διαμαρτύρονται για τη μη τιμωρία με κόκκινη κάρτα του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων...
Στην επανάληψη, το θέαμα ήταν σαφώς καλύτερο, αφού ο Πανθηραϊκός ήταν αναγκασμένος να κυνηγήσει την ισοφάριση, με τη μπάλα να παίζεται πάνω-κάτω  και τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν για σημειώσουν κάποιο τέρμα το οποίο όμως... 
 ο Πανθηραϊκός ήταν εκείνος που το πανηγύρισε, αφού ο Ζώνας (κάνοντας για μια ακόμα φορά τη δουλειά του κόντρα στον Πανναξιακό), ισοφάρισε την αναμέτρηση σε 1-1 με κοντινό σουτ στο 60'. 
Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο επικίνδυνοι, αλλά το 2ο γκολ δεν ήρθε ποτέ, με το τελικό 1-1, να φαντάζει δίκαιο και να μην αλλάζει τη σειρά στον βαθμολογικό πίνακα.
Μεγάλο παιχνίδι απ' τους δυο γκολκίπερ (ειδικά τον Τσουκαλά), οι οποίοι κράτησαν το σκορ στα επίπεδα του under...
H συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται με ενδιαφέρον (όχι απαραίτητα στην παρούσα φάση καθώς τα παιχνίδια της θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως play-off...)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κώτσαρης (Λίκα), Παπανικολάου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης (Σέμε), Ευρυπιώτης (Επταήμερος), Βαλέττας, Κούτρος, Κατσούδας, Γαλάνης.

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Τζωρμπατζάκης, Βλαβιανός, Βαζαίος, Κολιούσης, Shpati, Πέκα (Δαμίγος), Μηνδρινός, Κωλέτσης (Κωνσταντίνου), Κοζανίδης. Ζώνας.

ΥΓ. Με τις καταραμένες κίτρινο-μπλε εμφανίσεις, ο Πανναξιακός, έμεινε για μια ακόμα φορά μακρυά απ' τη νίκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: