Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

2η σερί ήττα για τον Πανναξιακό, που πλέον έχει σε απόσταση αναπνοής τη Θύελλα Καμαρίου και τον ΑΟ Καρτεράδου...

Η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε με 1-0 του Πανναξιακού με το γκολ του Φύτρου και φωνάζει παρών για την τριάδα...
''Κι' είμαστε ακόμα ζωντανοί'' σιγοτραγουδούν στο Καμάρι απο το απόγευμα του Σαββάτου μιας και έπειτα από την ιστορική νίκη της Θύελλας επί του Πανναξιακού με το γκολ του Φύτρου στο 52', οι ''Καμαριανοί'' μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από τους Ναξιώτες και ''σπρώχνουν'' για να μπουν στη τριάδα που οδηγεί στα playoff.

Ματσάρα
Το παιχνίδι ήταν για πολλούς ντέρμπι πριν την έναρξη του και οι δύο ομάδες φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν στο έπακρο.
Ο Πανναξιακός στο πρώτο μέρος με τον αέρα σύμμαχο κατάφερε να απειλήσει με προδιαγραφές με το δοκάρι του Κρητικού να τον σταματάει δύο φορές. Παράλληλα οι Ναξιώτες σκόραραν για να ακυρωθεί το γκολ ως οφσαϊντ την ώρα που η Θύελλα παρουσιάστηκε με πάθος και ψυχή πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εντός έδρας εμφάνιση της μετά από πολύ καιρό, είχε και αυτή τις στγμές της στο πρώτο μισό.


Αποζημιώθηκε
Η Θύελλα στο δεύτερο μισό αποζημιώθηκε για το πάθος και την συγκέντρωση της στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 52' όταν έπειτα από κούρσα του Γιουρέλη από αριστερά η πάσα του βρήκε τον Φύτρο που σκόραρε για μια ακόμη αγωνιστική (1-0).
Στη συνέχεια το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος όσον αφορά το σκορ. Άλλαξε η αριθμητική ισοροπία όμως με τον Παπανικολάου του Πανναξιακού να αποβάλεται στο 81' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για εσκεμένο χτύπημα.

Παράπονα
Και οι δύο ομάδες έχουν πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού με πολλούς να περιμένουν τα highlights του αγώνα με ανυπομονησία.
Οι δε γηπεδούχοι ζητούν την αποβολή του αμυντικού του Πανναξιακού στο 1ο μισό όταν ο Φύτρος έφυγε τετ α τετ και ανατράπηκε από τον τελευταίο παίχτη ο οποίος αντίκρυσε την κίτρινη αντί για την κόκκινη κάρτα καθώς και ένα πέναλτι την ώρα που οι του Πανναξιακού φωνάζουν για ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάϊντ καθώς και για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με δουλειά
Μ' αυτά και με τ' άλλα αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας των δύο ομάδων για το 2014 καθώς ο 3ος όμιλος ξαναμπαίνει σε αγωνιστική δράση σε έναν περίπου μήνα τον οποίο στη Θύελλα θέλουν να τον εκμεταλευτούν στο έπακρο για να δουλέψουν πάνω σε θέματα τακτικής αλλά και για να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης - απόροια της κακής προετοιμασίας του καλοκαιριού -σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Διονυσόπουλος μετά τη λήξη του παιχνιδιού: ''Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανναξιακός. Στο 1ο ημίχρονο είχε πολύ αέρα τον οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Πανναξιακός και κατάφερε να μας απειλήσει, όπως κάναμε και εμείς σε 1-2 περιπτώσεις στο 1ο ημίχρονο. Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε για εμάς με γκολ, πράγμα που μας επέτρεψε να κάνουμε ένα σωστό παιχνίδι, έχοντας καλές ευκαιρίες. Ο Πανναξιακός υπήρχαν διαστήματα που πίεζε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι αυτή τη νίκη, γιατί δουλέψαμε σωστά μέσα στην εβδομάδα, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα και παρά της απουσίες (Αρβανίτης έπαιξε για λίγο) καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο. Επίσης θέλω να σταθώ και στον κόσμο μας που μας βοήθησε πολύ και τον ευχαριστούμε. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα και θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή ώστε να δουλέψουμε και να μπούμε δυναμικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος''.

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Caushllari, Salataj, Qiriakos, Γιαννακόπουλος, Πάγια (80' Λυγνός Χ.), Βλαβιανός, Δαμίγος, Γιουρέλης (74' Αρβανίτης), Φύτρος, Mπρίτσα

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρέμογλου, Κώτσαρης, Παπανικολάου, Κουφόπουλος, Γαλάνης, Ευρυπιώτης (67' Λίκα), Σέμε, Κούτρος, Κατσούδας, Βαλέττας


Το ρεπορτάζ είναι απ' το thira sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: