Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Αντίγραφο της Νάξου σε τεχνητό σύμπλεγμα νησιών πολυτελούς resort στο Πουκέ

Τεχνητό νησί εμπνευσμένο από τη Νάξο πρόκειται να ενταχθεί σε μεγάλο πρότζεκτ κατασκευής πολυτελούς συγκροτήματος resort στο Πουκέ, τα σχέδια για το οποίο παρουσίασαν πρόσφατα οι επενδυτικοί όμιλοι Universal και Porchland της Ταϋλάνδης. Το resort θα ονομαστεί Seven Seas Condo Resort Phuket και θα αποτελείται από 975 μονάδες κατανεμημένες σε οκταόροφα κτιρια. Η κατασκευή του θα ξεκινήσει το 2016 και αναμένεται να ολοκληρωθεί έπειτα από δύο χρόνια. Οι επενδυτές στοχεύουν να έχουν πουλήσει τις...
μισές μονάδες του πρότζεκτ μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2015, με την αύξηση της ζήτησης που αναμένεται να προκαλέσει η καθιέρωση της Οικονομικής Κοινότητας Asean (ΑΕC) περί τέλη του 2015 στην Ταϋλάνδη.
Οι τιμές των πλήρως εξοπλισμένων μονάδων ξεκινούν από 45.525 δολάρια ή 1,5 εκατ. Ταϋλανδικά μπατ. Οι μονάδες που διατίθενται προς πώληση περιλαμβάνουν στούντιο, διαμερίσματα με μία ή δύο κρεβατοκάμαρες, που ξεκινούν από 23,5 τ.μ και φτάνουν τα 55 τ.μ.
Εκτός από τη «Νάξο της Ταϋλάνδης», θα κατασκευαστούν και άλλα 6 νησιά, που θα θυμίζουν το Μπαλί, το Jeju της Νότιας Κορέας, τις Μπαχάμες και τη Χαβάη.
Οι εγκαστάσεις του γενικού πρότζεκτ, περιλαμβάνουν ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, ένα κεντρικό λόμπι, χώρους πισίνας για ενηλίκους και παιδιά, εξωτερικό τζακούζι, τροπικό κήπο, γυμναστήριο και ξεχωριστές σάουνες για άνδρες και γυναίκες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: