Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Παραμένει στην κορυφή ο Πανναξιακός, παρά το στραβοπάτημα με Διαγόρα - Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Κανάρης...

Ισόπαλο (2-2) τελείωσε το ντέρμπι Πανναξιακού - Διαγόρα σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ, αποτέλεσμα που αφήνει ελπίδες και στις 3 ομάδες που κυνηγούν την άνοδο...

Ο Πανναξιακός αιφνιδίασε μόλις στο 2', με την υποδειγματική επίθεση με δυο πάσες των Γαλάνη-Κατσούδα, να τελειώνει με όμορφο πλασέ ο Κούτρος γράφοντας το 1-0.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ματς μέχρι και το μισάωρο, ώσπου ένα καταστροφικό 5λεπτο (32'-37') έφερε τα πάνω-κάτω... Στο σημείο εκείνο, μετά από αδράνεια της άμυνας του Πανναξιακού, ο Βάτσιος σφυρίζει (αυστηρό) πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, με τον Βαμβουκλή να ευστοχεί, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι από στημένη φάση, ο Τριλιανός πετάγεται στην καρδιά της άμυνας του Πανναξιακού, με κεφαλιά γράφει το 1-2 και πανηγυρίζοντας μπροστά στην εξέδρα των γηπεδούχων, γίνεται το κόκκινο πανί για το σύντομο διάστημα που παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο...
Με την έναρξη της επανάληψης (47'), ο Λίκα (που μόλις είχε περάσει στο ματς), ''τσιμπάει'' έξυπνα τη μπάλα στο όριο της περιοχής απ' τον Τριλιανό, ο οποίος τον ανατρέπει και αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη (κόκκινη κάρτα) αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της Νάξου, από το σημείο εκείνο κι έπειτα πίεσε, προσπάθησε (πότε ορθόδοξα και πότε ανορθόδοξα) να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που πέτυχε τελικά με την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωτσαρή (75'), με τη μπάλα να περνά απ' όλο τον κόσμο και να καταλήγει στην γωνία του εμβρόντητου Βογιατζή για το (τελικό) 2-2.
Στο τελευταίο τέταρτο, το ματς... ''έγινε ροντέο'', με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κλέψουν το τρίποντο, αλλά με τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα να είναι λιγοστά...

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης(46' Σέμε), Κοτσαρής, Παπανικολάου, Ευριπιώτης, Γαλάνης (84' Καρούσης), Κούτρος, Κατσούδας, Ντάσιος (46' Λύκα)

Διαγόρας (Παπαλόπουλος): Βογιατζής, Μουτζούρης, Γκιάτα, Βαξεβάνης, Κουτσούρης, Παπαδόπουλος (85' Κουτλής), Μαραγκός, Χατζηκυριάκος, Βλοσίδης, Τριλιανός, Βαμβουκλής, Πουλασιχίδης (78' Νεζάι), Φιλιανός (48' Σπάρταλης)

Οι λογαριασμοί παραμένουν ανοιχτοί, με το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στη Χίο (Κανάρης-Πανναξιακός) να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση άνοδο.
Η ομάδα της Νάξου, παραμένει στην κορυφή (έστω και με διαφορά τερμάτων), έχοντας συγκάτοικο τον Κανάρη και 3ο τον Διαγόρα (3 πόντους πίσω).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 
4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Πυθαγόρας - Κανάρης 0-2
Πανναξιακός - Διαγόρας 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πανναξιακός 8 (7-3)
Κανάρης 8 (5-1)
Διαγόρας 5 (5-4)
Πυθαγόρας 0 (1-10)


Ο Πανναξιακός, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του εντός έδρας, καταχειροκροτούμενος,  σε μια ονειρική χρονιά, στην οποία, αν τελικά έρθει και η άνοδος... θα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα!
Η ομάδα αυτή, ήδη ξεπέρασε τον εαυτό της κατακτώντας το νταμπλ και της αξίζουν μόνο συγχαρητήρια!

















Δεν υπάρχουν σχόλια: