Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Άνετη και δίκαιη επικράτηση του Πανναξιακού με σκορ 3-0 κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου!

Πιο εύκολα απ' ότι αναμενόταν, η ομάδα του Γιώργου Προμπονά, πήρε το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης...
Χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοση του ο Πανναξιακός, έφθασε σε άνετη νίκη (3-0) κόντρα στον βασικό του αντίπαλο για την κατάληψη μιας εκ των τριών προνομιούχων θέσεων που δίνουν το εισητήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
Έχοντας για ένα ακόμη παιχνίδι σε μεγάλη μέρα τον Σκούπρα (1 γκολ-1 ασίστ) και τον Ντάσιο να βρίσκει δίχτυα για 3ο σερί ματς, η ομάδα της Νάξου καθάρισε τη Θύελλα Καμαρίου, μπαίνοντας γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι, που δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να...
φανούν απειλητικοί, γνώρισαν δίκαια την ήττα, η οποία λόγω του σκορ, μπορεί να φανεί καθοριστική σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας.
Τα γκολ του Σκούπρα (11') και του Ντάσιου (50' και 65') ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη μεταξύ γνωστών και φίλων, λόγω της ταυτόχρονης τηλεοπτικής μετάδοσης  σπουδαίων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών ντέρμπι.
Πειστική εμφάνιση και από τον σαραντάχρονο παλαίμαχο πορτιέρο Θ. Περιστεράκη, ο οποίος κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία λόγω της τιμωρίας του Ρόβα.
Ο 1ος γύρος (της 1ης φάσης) ολοκληρώθηκε, με τον φετινό Πανναξιακό να μην έχει πείσει ακόμα τους φίλους του, ότι και φέτος μπορεί την υπέρβαση, αν και υπάρχει αρκετός χρόνος για βελτίωση και προσθήκες...

Στα άλλα ματς:
ΑΟ Πάρου-Πανσιφναϊκός 6-0
Φιλώτι-Πανθηραϊκός 1-1

Βαθμολογία
Πανθηραϊκός 11
Φιλώτι 11
Πανναξιακός 7
Θύελλα Καμ. 7
ΑΟ Πάρου 5
Πανσιφναϊκός 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: