Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τον Πανναξιακό μετά από εξαιρετικό ματς

Απίστευτο παιχνίδι στο γήπεδο της Νάξου, με τον Πανναξιακό να προηγείται με 3-1 στο ημίχρονο και τον Πανθηραϊκό να κάνει την ολική ανατροπή (3-4) με πέναλτι στο 98'.
Από έναν πρωταγωνιστή σε κάθε ημίχρονο, είχε η σπουδαιότερη αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν την ολική ανατροπή στην επανάληψη!
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς για τον Πανναξιακό, όταν...
μόλις στο 3ο λεπτό, ο Ντάσιος, ολοκλήρωσε με κοντινό πλασέ, την εξαιρετική προσπάθεια που ξεκίνησαν οι Καρελέμολγου και Σκούπρας γράφοντας το 1-0.
Οι γηπεδούχοι (που στο ξεκίνημα) φάνταζαν κυρίαρχοι, διπλασίασαν τα τέρματα τους με την προσωπική προσπάθεια του Σκούπρα στο 25', με την ομάδα της Σαντορίνης να μοιάζει σαστισμένη, χάνοντας μάλιστα λίγο μετά τον Παναγιωτίδη λόγω τραυματισμού...
Παρ' όλα αυτά, ο (αιώνιος δήμιος του Πανναξιακού) Ντέμης Ζώνας, για ένα ακόμα παιχνίδι βρήκε δίχτυα γράφοντας με σουτ το 2-1 στο 40', αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στην αμέσως επόμενη φάση με τον Καρούση, ο οποίος διαμόρφωσε το (σκορ ημιχρόνου) 3-1 μέσα σε αποθέωση...
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειχναν από νωρίς ότι πίστευαν στην ανατροπή, μιας και οι παίχτες του Γ. Προμπονά περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, προσπαθώντας κυρίως να ροκανίσουν το χρόνο, παρά να παίξουν ποδόσφαιρο, με τον Ζώνα να παίρνει το ματς πάνω του και να δημιουργεί απ' τα δεξιά πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Πανναξιακού.
Το αυτογκόλ (στο 57'), με το οποίο έγινε το 2-3, φόρτωσε με περισσότερο άγχος τους γηπεδούχους, οι οποίοι παρ' όλα αυτά κράτησαν μέχρι το 90', όπου με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ απ' τα 40 μέτρα, ο Φύτρος έφερε το ματς στα ίσα, σε μια φάση που φέρει ευθύνη ο γκολκίπερ του Πανναξιακού Ρόβας.
Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, 3 παίχτες του Πανθηραϊκού στην αντεπίθεση βγήκαν φάτσα με τον Ρόβα, ο οποίος ανέτρεψε τον Ζώνα, με τον (ρέφερι) Κολυμπίρη να δείχνει το σημείο του πέναλτι, αποβάλλοντας τον γκολκίπερ των γηπεδούχων...
Ο Λούκα ευστόχησε στο 98', με τους φιλοξενούμενους να κυλιούνται στο χορτάρι για τη μεγάλη εκτός έδρας ανατροπή/νίκη και τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία των Κολυμπίρη (Βαν Άακεν-Ψαρά).
Ο Πανναξιακός, έχασε εκ νέου έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα, σε ένα ματς που φάνταζε δικό του από ημίχρονο, με την υπόθεση πρόκριση να δυσκολεύει αρκετά.
Την ερχόμενη αγωνιστική, η ομάδα της Νάξου υποδέχεται (σε ματς ζωής ή θανάτου) τη Θύελλα Καμαρίου (η οποία συνέτριψε χθες τον ΑΟ Πάρου με σκορ 8-0!).

Πανναξιακός (Προμπονάς): Ρόβας, Λίκα (Καπούς), Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Καρελέμογλου, Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Βιλαντώνης, Ντάσιος (Βαθρακοκοίλης), Σκούπρας, Καρούσης (Περιστεράκης).

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Βλαβιανός, Αγοραστός, Ρουσσάκης, Κρεμμύδας, Παναγιωτίδης (Βαρούχας), Φύτρος, Μηνδρινός (Λούκα), Κωλέτσης, Ζώνας, Περιάλης (Αρβανίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: