Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Σήμερα (10.00 π.μ. στο αεροδρόμιο Νάξου) η παρουσίαση του project της naxosair

Η Naxosair εντείνει τώρα κάθε απαιτούμενη προσπάθεια με στόχο να προσφέρει άνετη και γρήγορη εναέρια μετακίνηση μεταξύ των Ευρωπαικών χωρών και της Νάξου ξεκινώντας από τη σαιζόν του 2017.
Σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε το νησί της Νάξου προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε υψηλού επιπέδου επισκέπτες και σταδιακά, να συμβάλλουμε στην επιμήκυνση της καλοκαιρινής σαιζόν.
Παράλληλα, η εταιρία, έχοντας βάση την Αυστρία, φροντίζει να προφέρει...


προσιτές και ανταγωνιστικές προσφορές για τη μετακίνηση μεταξύ των νησιών τόσο των διεθνών επισκεπτών όσο και των ενδιαφερόμενων φορέων της τουριστικής βιομηχανίας.
Για να είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της η Naxosair έχει ξεκινήσει προσεκτικά τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις που σχετίζονται με την άρτια διεξαγωγή των πτήσεων, τη συντήρηση των αεροσκαφών και τη μεταχείρηση των επιβατών.
Με αφορμή τις δοκιμαστικές πτήσεις που θα λάβουν χώρα από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου,η Naxosair και η Cessna/Trextron είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του σχεδίου και την επίδειξη του αεροσκάφους που θα χρησιμοποιηθεί, ενός καινούργιου Cessna CaravanEx.
Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι αποδεδειγμένα κατάλληλο για μετακινήσεις μεταξύ νησιών αντίστοιχες με αυτές που θα πραγματοποιήσει η Naxosair το καλοκαίρι του 2017.



Δεν υπάρχουν σχόλια: