Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Περιπάτου στην πόλη της Νάξου την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 ώρα 11 το πρωί

Η πολιτιστική εταιρεία "ΝΙΚΑΝΔΡΗ" Νάξου συνεχίζοντας τις δραστηριότητές της κατά το εφετινό καλοκαίρι πραγματοποιεί την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 το πρωί έναν πρωτότυπο πολιτιστικό περίπατο σε ενδιαφέροντα σημεία και χώρους της παλιάς πόλης της Χώρας Νάξου. Μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη, οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας για την ανάδειξη και προβολή των μνημείων της ιστορίας και του πολιτισμού της Νάξου και την προαγωγή του πολιτιστικού και εναλλακτικού τουρισμού. Ώρα συνάντησης 11.00 το πρωί  στην παραλιακή πλατεία έμπροσθεν καταστήματος "Προμπονάς".



Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όσοι επιθυμούν να εισέλθουν σε μουσεία πληρώνουν οι ίδιοι το εισιτήριό τους. Δεκτή κάθε εθελοντική οικονομική ενίσχυση για την προώθηση των στόχων της εταιρείας για την πρόοδο της Νάξου. Παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή.


Η συμμετοχή σας στους περιπάτους και εκδρομές μας, ενισχύει τις προσπάθειές μας για ανάδειξη και προβολή των μνημείων της ιστορίας και του πολιτισμού της Νάξου και των μουσείων και λοιπών εκθεσιακών χώρων (αρχαιολογικών, λαογραφικών, οικονομικής δράσης και άλλων) του νησιού μας.

Γιάννης Λογαράς


Πρόεδρος της πολιτιστικής εταιρείας "ΝΙΚΑΝΔΡΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: