Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων για το θάνατο του Ιωάννη Χωματά

Την 29/11/16 και ώρα 3:30 μ.μ. στο νεκροταφείο Ζωγράφου, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον αείμνηστο Ιωάννη Χωματά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 27/11/16. Στην τελετή παρέστησαν Υπουργοί, Πολιτικοί, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλης Μαργαρίτης, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των Ναξιακών Πολιτιστικών Συλλόγων και πλήθος κόσμου...

Την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) εκπροσώπησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Καλαϊτζής Εμμανουήλ και μέλη του Δ.Σ.. Ο κ. Καλαϊτζής  εξέφρασε, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.ΝΑ.Σ., τη βαθιά θλίψη όλων για την απώλεια του αξιόλογου συμπατριώτη μας  και τόνισε την ακεραιότητα του χαρακτήρα του Ιωάννη Χωματά.
Ο Ιωάννης Χωματάς, από τον Δαμαριώνα της Νάξου, αφήνει πολύτιμη παρακαταθήκη το ήθος και την αξιοπρέπεια που τον διέκριναν ως άνθρωπο, χαρακτηριστικά τα οποία συνέβαλαν στο να εφαρμόσει την ιατρική του επιστήμη με συνέπεια, σεβόμενος την ανθρώπινη υπόσταση. Επιπροσθέτως, με ήθος και αξιοπρέπεια λειτούργησε και ως πολιτικός, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίλυση  προβλημάτων της νησιωτικότητας και της καθημερινότητας των κατοίκων των Κυκλάδων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.ΝΑ.Σ. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, του οποίου η  πολυσχιδής προσωπικότητα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, καθώς ο Ιωάννης Χωματάς έθετε στόχους τους οποίους υλοποιούσε βασιζόμενος στη γνώση και στην κοινωνική αλληλεγγύη.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Ο Πρόεδρος                                                                                     Η Γ. Γραμματέας
  E:\21573_277061136992_254083596992_3888769_1615069_n.jpg       
          Μάρκος Μαργαρίτης                                                                              Ζιούλη Ευανθία


Δεν υπάρχουν σχόλια: