Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

''Μάσκα''...

Ο Μοσχοβυζί δήλωσε αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και μάλιστα έκανε λόγο για success story! Να το πάλι το success story!..
Κάθε φορά που ακούμε για Grexit, αμέσως μετά γίνεται λόγος για... success story. Μάλιστα το έχουμε ακούσει τόσες φορές που πλέον δεν είναι success story, αλλά toy story!
Αυτό είναι και το πρωτοσέλιδο της σημερινής «Μάσκας» όπου βλέπετε τους ήρωες του toy story, τον Αλέξη με το άστρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πέτο, τον Πάνο που του πάει ό, τι στολή και να φορέσει και τον πατατοκέφαλο Πιέρ που ήρθε πάλι στη χώρα μας και άρχισε να λέει μαλακίες!..
Κι εμείς τον παρασημοφορήσαμε με το παράσημο του μεγαλόσταυρου του Φοίνικα. Γι’ αυτό είπε ότι η Ελλάδα είναι σαν τον φοίνικα. Ευτυχώς δηλαδή που δεν του δώσαμε το παράσημο του μεγαλόσταυρου της Μπανάνας γιατί θα έλεγε πως η Ελλάδα είναι Μπανανία!
Βρε μέχρι που τον κάναμε επίτιμο διδάκτορα του Καποδιστριακού πανεπιστημίου! Και τι είπε; Είμαι ένας απαιτητικός φίλος της Ελλάδας είπε ο Μοσχοβυζί, εννοώντας ότι έχει περισσότερες απαιτήσεις από μας κι άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς!...

Γ. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: