Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Καφές με την Ελένη στη Νάξο !

Σκηνικό Χολιγουντιανής ταινίας θυμίζει ο χώρος μπροστά από το cafe Bossa στη χώρα, καθώς το πολυάριθμο συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, ρυθμιζει τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε η εικόνα της Νάξου από αύριο σε όλη την Ελλάδα να είναι μαγική !
Από τον καναπέ που βλέπετε δεξιά στην φώτο και για όλη την εβδομάδα, ''η βασίλισσα της πρωινής ζώνης'' Ελένη Μενεγάκη, θα πίνει τον καφέ της με φόντο το κάστρο της Νάξου την μαρίνα και την παραλία.
Εκτός την παρέλαση αστέρων ...
που αναμένεται, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα μεταδίδονται θεματικές ενότητες σχετικά με το νησί οι οποίες έχουν ήδη γυριστεί και θα ''παίξουν'' μέσα στην εβδομάδα.
Τεράστια η προβολή για τον τόπο μας, καθώς μερικά μόνο δευτερόλεπτα διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου κοστίζουν χιλιάδες ευρώ, ενώ η Νάξος θα προβάλετε δωρεάν για όλη την εβδομάδα καθημερινά για 3 ώρες !
Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται ήδη στη Νάξο και για όσους δεν ξέρουν την ώρα και επιθυμούν να την θαυμάσουν μαζί με το νησί μας ... 10-13.00 από αύριο Δευτέρα έως Παρασκευή από τον ALPHA !






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΆ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!