Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Στόχος των "εταίρων" μας είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις!


Λένε ότι ο (νεο)φιλευθερισμός είναι κατά του κράτους. Αυτό όμως είναι ένα μεγάλο ψέμμα ή μάλλον μισή αλήθεια. Είναι κατά του κοινωνικού κράτους:
κατά της μέριμνας για βασικές παροχές υπέρ των κοινωνικά αδυνάτων (σε επίπεδο π.χ. δωρεάν παιδείας ή δωρεάν υγείας) και της γενικότερης εξασφάλισης της αξιοπρεπούς διαβίωσής τους ή ακόμη και της επιβίωσής τους..
Απεναντίας, χρειάζεται ένα ισχυρό και ολοκληρωτικό κράτος, αφενός για νομοθετεί εις βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και υπέρ των πολυεθνικών κολοσσών και αφετέρου να διατηρεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όχι για την καταπολέμηση του εγκλήματος, αλλά για την καταστολή των λαϊκών αντιδράσεων..
Εδώ λοιπόν έρχεται ο ρόλος των εργατικών και αγροτικών κινητοποιήσεων. Όλοι μαζί κατά αυτών που επιβουλεύονται τις ζωές μας και θέλουν να μας καταστήσουν σκλάβους των γερμανικών και μη πολυεθνικών, εξαφανίζοντας το μαγαζάκι της γειτονιάς μας ή τον παραγωγό του χωριού μας, τον γεωργό και τον κτηνοτρόφο, στερώντας μας μία αξιοπρεπή ζωή... Μαζική αντίσταση τώρα!! Να τους χτυπήσουμε εκεί που τους πονάει! Αγώνας μέχρι την τελική νίκη!!

Υ.Γ.: Το παραδέχεται ευθαρσώς και ο παλιός μας γνώριμος, εκπρόσωπος του σημιτικού "εκσυγχρονισμού" και διαπλεκόμενος με το γερμανικό κεφάλαιο, Τάσος Τέλλογλου, ότι στόχος της ΕΕ είναι να κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις και οι Έλληνες μικροεπιχειρηματίες να καταστούν υπάλληλοι, κατ' ουσίαν δουλοπάροικοι των γερμανικών και γένει των ευρωπαϊκών και αμερικανικών πολυεθνικών και να εργάζονται υπό επισφαλείς και εξοντωτικές συνθήκες, για ένα κομμάτι ψωμί. Για το πως θα μπορεί ο Έλληνας να θρέψει την οικογένειά του, ούτε λόγος. Μιλάμε για πραγματική γενοκτονία, όπου οι Έλληνες δεν θα μπορούν ούτε να ζήσουν ούτε να κάνουν παιδιά, όπως συνέβη παλαιότερα και σtην πείνα της γερμανικής κατοχής. Η ιστορία επαναλαμβάνεται...


Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: