Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μικρή Βίγλα... το μπάζωμα της παραλίας (video)


 Κάποιοι από την περιοχή δημιούργησαν παράνομα και χωρίς καμία άδεια προβλήτα με ρεμέτζα για να...
δένουν τα βαρκάκια τους. Φέτος δημιούργησαν ντόκο, έκαναν δρόμο μπάζωσαν την παραλία και κατέστρεψαν το φυσικό περιβάλλον.


Πέρυσι οι επισκέπτες του πανηγυριού πήγαιναν στη Παρθένα με καΐκι και με ξύλινη κατασκευή ……παραδοσιακά.

(Από αναγνώστη)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στους περίτεχνους χτίστες που με αυτό τον τρόπο βοηθάνε στην ανάπτυξη της περιοχής, σε λίγο που θα βλέπουμε τους τουρίστες με το κιάλι θα ξανασκεφτούμε τι κάναμε λάθος και τότε θα είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Hello ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ,ΛΙΜΕΡΝΑΡΧΕΙΟ ,ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ , ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ is anybody there?

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που έκαναν αυτό το έκτρωμα, τη θα πούνε αύριο στα παιδιά τούς, όταν κρατώντας φωτογραφίες του πριν και του μετά τούς ρωτήσουν γιατί κατέστρεψαν έναν ονειρεμένο μέρος??????????

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο!!!!!!!!!!ευτυχώς υπάρχουν και ευαισθητοποιημένοι Άνθρωποι στο Νησί.

Ανώνυμος είπε...

Οι αρχές του τόπου που είναι??? ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

οτι γουσταρει ο καθενας μαμουζελο λιμεναρχειο πολεοδομια ξεφτιλες τεμπεληδες καρεκλοκενταυροι

Ανώνυμος είπε...

Καινούριο δρομολόγιο της Blue Star: Πειραιάς > Μικρή Βίγλα

Ανώνυμος είπε...

Ο τοπικος συλλογος που τοσο πολυ νοιαζεται υποτιθεται για το περιβαλλον μουγκα! υπαρχει μαλιστα και αλλη μια ωραια παρεμβαση μπροστα απο τον Φοινικα το ξενοδοχειο στο Αλυκο καθαρισαν κομματι της παραλιας απο τα βοτσαλα την μπαζωσαν με αμμο και στηνουν μια τεραστια κατασκευη με πασσαλους. Βεβαια οι επιχειριματιες νομιμοποιουνται να κανουν καθε ειδους εκτρωμα και να αλλοιωνουν την φυσιογνωμια των ακτων ... κατα αλλα τους ενοχλουν τα παρεο των κατασκηνωτων υποκριτες...

Ανώνυμος είπε...

Βρε μλκες Ελληναρες,οι ανθρωποι εφτιαξαν ενα υποτυπωδη μωλο για να περνουν οι πιστοι απεναντι στο νησακι της Παρθενας την ημερα της γιορτης του χωρις να βρεχονται μπαινοντας στο καικι!!!!
Τι λιμανια και μπλου σταρ ρε παλιοπαπαρες;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

δεν χωράει τον πα...νι και την παρέα να κανουν σερφ ....που μια φορά πήγα να κάνω λεει μπανιο, και κοντεψαν να με σκοτώσουν ..να πας αλλου λεει,, εδω ειναι μονο για σερφ !!! τι λες ρε φιλε ????και τώρα σε χάλασε 2 μετρά πέτρες ?????