Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τι βλέπει η Γερμανίδα στη Νάξο;

Η Έλια Ζερβού ανέβασε σήμερα στο Facebook αυτή τη φωτογραφία με τα αλυσοδεμένα βαρελόσκυλα κάτω από τον καυτό ήλιο. Αυτή είναι η θέα, που βλέπει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της μια τουρίστρια από τη Γερμανία, η οποία και φωτογράφισε τα ζώα. Tα ζώα καίγονται και στο βάθος η δροσερή πισίνα...
Η κα Ζερβού τονίζει: «Βαρελάκι μες στον ήλιο, να καίγεται το...
κορμί τους και το νερό σε απόσταση, που να μπορούν, να το βλέπουν, αλλά να μη μπορούν να το φτάσουν».
Αν το συνδυάσει κάποιος αυτό το στιγμιότυπο με την είδηση της εκτέλεσης της σκυλίτσας μέσα στο καταφύγιο ζώων στην περιοχή Παπατρέχος την περασμένη Κυριακή, τότε καταλαβαίνει, ότι καλύτερη δυσφήμηση για το νησί δεν υπάρχει!

zoo-sos 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ

Γνωρίζετε πολύ καλά τις εμμονές μου για ακρίβεια και αξιοπιστία. Μια ματιά μόνο στο βιογραφικό της MADAME ‘Ελια (καλά το τόνισα), από κει ένα τσούπ στο «eyedoll» της και μετά τα λόγια είναι περιττά. Για τους ζωόφιλους έχω αναφερθεί στο παρελθόν. Οι κατ αποκοπή δυσφημιστές του νησιού μας, με τους υποβοηθούς τους, ΣΚΑΣΤΕ επιτέλους. Έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα και προβλήματα ν’ αντιμετωπίσουμε.

ΟΞΩ ΦΛΟΞ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ !!!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Υ.Γ. Ναι καλά κατάλαβες. Να σε εκθέσω θέλω Έλια.
Και συ ρε «pink panther» που προσέχεις τις αναρτήσεις σου, τι έπαθες; Μήπως «drink panther» ;

Αντιγραφή από τον ιστοχώρο της:
Επάγγελμα γραφέας, εκδότρια/αρχισυντάκτρια του eyedoll.grΎψος 1.80 με τακούνια, μάτια καστανά, ευαίσθητη, ρομαντική, χρυσοχέρα. Λατρεύω το ποδήλατο και το τένις. Περνάω τα απογεύματα μου διαβάζοντας ή ακούγοντας μουσική, πίνοντας Tia Maria.Έχω κάνει 2 πολιτικούς γάμους και έναν λευκό.Συχνά είμαι καλύτερη από μένα κι άλλες φορές χειρότερη, το όνομα μου τονίζεται στο "Ε" και όχι στο "Α".Δεν δέχομαι αιτήματα φιλίας από εκτροφείς σκύλων χωρίς άδεια (aka νταβατζήδες), από εθνικόφρονες και πολύ ερωτιάρηδες.Εισέρχεστε στο προφίλ ησύχως και φορώντας κράνος.
Πόλη εργασίας: Athens, Greece
Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου
Γνωρίζει Ελληνικά, El Spanish broken, Élficas
Γυναίκα
Γράφει και διάφορα:
-Αν ήξεραν οι άντρες πόση τρίχα ξηλώνουμε οι γυναίκες στην αποτρίχωση, θα γινόντουσαν όλοι bisexual.
-Έχετε προσέξει πως αρκετοί θεωρούν το προφίλ σου στο facebook, γραφείο δημοσίων σχέσεων της καβλάντας τους κι αν γράψεις κάτι που δεν τους αρέσει σε διαγράφουν;

Unknown είπε...

Νικόλα Ναξιάδη...

στα ''πολύ πιο σοβαρά θέματα και προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε'', η σιωπή σου είναι εκκωφαντική! Τα ''πολύ πιο σοβαρά θέματα και προβλήματα'', βρίσκονται αναρτημένα εδώ μέσα ανά εκατοντάδες. Το μόνο σου σχόλιο το τελευταίο δίμηνο αφορούσε το Φλοξ.

Πιάσε την πένα σου λοιπόν και άσε τα drink panther κατά μέρος...

Ανώνυμος είπε...

Να σκάσεις εσύ τα γαβγίσματά σου! Θα γίνεις ποτέ άνθρωπος; Ντρέπομαι που είσαι συντοπίτης μου. Δες τη φωτογραφία και σχολίασε το περιστατικό. Δεν έχεις κάτι να πεις; Μήπως είσαι και εσύ της ίδιας νοοτροπίας; Τα περισσότερα καταγγέλονται από τουρίστες, αφού σε ενδιαφέρει τόσο ο τουρισμός.