Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Πανναξιακός - Αστέρας Μαγούλας 2-0

Θετικό το 1ο τεστ για τον Πανναξιακό, κόντρα μάλιστα σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας, τον Αστέρα Μαγούλας. Ο Γιώργος Βλαστός παρέταξε την ομάδα με δυο βασικούς παίκτες σε σχέση με...
την περσινή ομάδα (Τόσκας - Καρούσης), αλλά και με νέο πρόσωπο .
Καλύτεροι οι ''Ναξιώτες στο 1ο μέρος, κατόρθωσαν να προηγηθούν 2-0 με τα γκολ των Μπονιάκου στο 15' και του Αθανασίου στο 35'. Οι πολλές αλλαγές στο 2ο ημίχρονο, αποσυντόνησαν και τις δυο ομάδες, με αποτέλεσμα το ματς να παει στη δύναμη και να μην παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων... Το τελικό 2-0 δεν λέει απολύτως τίποτα, όπως δεν θα έλεγε αν αυτό το ματς είχε λήξει 0-1. Το ζητούμενο είναι ότι ο Πανναξιακός έδειξε σοβαρός και σχεδόν έτοιμος... 1,5 μήνα περίπου πριν τη σέντρα του περιφερειακού και με περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης αφού χρόνος υπάρχει. 
Η ομάδα του Αστέρα, με πολλά αμυντικά κενά και λάθη στο 1ο μέρος δικαιούταν έστω ένα γκολ, αφού... είχε 3 δοκάρια!

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός) Θεοδοσιάδης, Κωνσταντινίδης* (Καρμίρης), Τζωρμπατζάκης (Σταυρόπουλος), Τόσκας, Τερόλης (Καραλέμογλου), Αριανούτσος (Πολυκρέτης), Αθανασίου (Χαμηλοθώρης), Καρούσης (Κουφόπουλος), Δερμιτζάκης (Μπανακάκης), Ντούκα (Κεμαβόρ), Μπονιάκος (Κατσάνης)

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Πανναξιακό το επόμενο Σάββατο 22/9 (και πάλι στο ΔΑΚ στις 18.30) με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό (που επίσης αγωνίζεται στη Football League 2).

*Ο 20χρονος δεξιός μπακ-χαφ Γιώργος Κωνσταντινίδης (προερχόμενος από ομάδα της Football League 2) δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες στον Πανναξιακό και αν η εισήγηση του κόουτς είναι θετική... αναμένεται να αποκτηθεί.

*Τραυματίας αποχώρησε απ' το ματς ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: