Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή του Κ. Παγώνη για το θέμα της πλατείας

Προς . Πρόεδρο  κ. Ιωάννη Μαμουζέλο και μέλη Δ.Σ. Δημοτικού   Λιμενικού Ταμείου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
            Τοπικά Μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κύριε  Πρόεδρε, αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
 Αφορμή για  την παρούσα επιστολή μου προς τα μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και τους συμπολίτες μας είναι τα όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για την παραχώρηση χώρου για τραπεζοκαθήσματα  στην κεντρική πλατεία της χώρας Νάξου και την μέχρι σήμερα <<περίεργη σιωπή>> να τοποθετηθούν στο Θέμα οι εμπλεκόμενοι μαζικοί φορείς  της Νάξου.
 Από το 1986 μέχρι  και σήμερα είμαι μέλος του  Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού  Συλλόγου Νάξου έχοντες υπηρετήσει από όλες τις...
θέσεις ευθύνης του Δ.Σ. και Πρόεδρος την εξαετία 2004-2010.
 Σας ενημερώνω  ότι.
 Στην συνεργασία  που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια  τόσο με τον Δήμο όσο και  με το Λιμενικό Ταμείο ( μας  ζητούσαν πάντα να γνωμοδοτήσουμε επί των αιτήσεων για παραχώρηση χώρου επί της πλατείας ) ο  Εμποροεπαγγελματικός  Συλλόγος Νάξου γνωμοδοτούσε πάντα θετικά σε δραστηριότητες που είχαν να κάνουν με την ψυχαγωγία των παιδιών και την διατήρηση της φυσιογνωμίας της πλατείας σαν χώρο ψυχαγωγίας αναψυχής  και πολιτισμού.

   Κύριε Πρόεδρε,  αξιότιμα μέλη του Δ.Σ., πρέπει να διαφυλαχτεί ο μοναδικός πια ελεύθερος χώρος που έχει απομείνει στην παραλία της χώρας Νάξου και να δρομολογηθούν η διαδικασίες απελευθέρωσης και άλλων που νόμιμα η παράνομα έχουν καταληφθεί.

  Παρακαλώ η  παρούσα επιστολή να διαβαστεί  κατά την διάρκεια του Διοικητικού  Συμβουλίου της 23 Αυγούστου 2012 πριν από την συζήτηση του  16 θέματος . Αιτήσεις για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία χερσαίας ζώνης λιμένα Νάξου.
 Είμαι στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
    
  Σας ευχαριστώ.

                                                                                     Κώστας Στυλ. Παγώνης 


 Υ.Γ.  Η παρούσα επιστολή δόθηκε  στον κ. Μαμουζέλο προς ενημέρωση του Δ.Σ του   Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Κύριε Παγωνη επειδή διάβασα με προσοχή αυτά που γράψατε δεν διάβασα πουθενά να λέτε γενικά για την κατάσταση της παραλίας που είναι χάος...και δεν διάβασα πουθενά για περγολες και όλο το πακέτο και ΣΑΣ το λέω επειδή παρακολουθώ από καιρό την ανησυχία ΣΑΣ για τα κακός κείμενα του νησιού(ταμπέλες, αφίσες, σταν, κλπ)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ. Παγώνη που από τον Αύγουστο προσπάθησε να ενημερώσει τους διορισμένους του Λιμενικού Ταμείου, δεν μας είπε ώμος, μήπως? ο Εμπορικός είχε σιωπηρά συμφωνήσει στο να μπουν τα τραπεζοκαθήσματα?? .