Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μπράβο Κώστα !

Ντεμπούτο χθες βράδυ με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος για το Ναξιώτη ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά. Ένα παιδί, που ξεκίνησε από τις αλάνες της γειτονίας μας στη χώρα, τον Πανναξιακό, στη συνέχεια τον Θρασύβουλο, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τώρα στην εθνική. Έναν αθλητή που δούλεψε σκληρά τα τελευταία χρόνια για να ανέβει ένα-ένα τα σκαλοπάτια μέχρι να καθιερωθεί στις μεγάλες ομάδες της Super League και που μάλλον θα παει ακόμα ψηλότερα.
Ως ΑΕΚτζης, έχω μάθει να σέβομαι και όχι να μηδενίζω τις προσπάθειες ανθρώπων που πάλεψαν, δούλεψαν και πέτυχαν αυτό, που άλλοι μόνο θα σχολιάζουν υποτιμητικά και πικρόχολα στα καφενεία.
Το παράδειγμα του Κώστα ας είναι φάρος και για τα υπόλοιπα παιδιά που κλοτσούν μια μπάλα στις αλάνες της γειτονιάς τους στη Νάξο και όπου αλλού. Η φανέλα με το εθνόσημο, αποτελεί την υπέρτατη τιμή για κάθε αθλητή και κάνει περήφανους εκτός απ' τους δικούς του ανθρώπους και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της Νάξου, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού κοκ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι πίνεις ?

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε μεγαλε...τι λες τωωωρα!!!!Αν δεν ειχε τον θειο θα επαιζε στ Αγερσανι (χωρις να θελω να προσβαλω την ομαδα)!Φανατιλα χανουμι το παιδακι μεχρι που προεκυψε ο γαβρος στη ζωη του!χαχα ολη του η ζωη, ενα σαββατοκυριακο μας στα Φιλαδελφεια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΛΑ ΒΑΣΙΛΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΘΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΦΤΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥΛΕΓΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

γραφει κατι για πικροχολα σχολια παραπανω. στην εθνικη δεν παιζεισ με μεσο, ουτε και στον ολυμπιακο. ουτε και στο τσαμπιονσ λιγκ. μαλακεσ αξωτεσ επιτελουσ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο κωστακι μου οι προπονητές απο πανω να μην σε παρουν στην ομάδα τους...

Ανώνυμος είπε...

Και να σας πω προπονηταρες....και αλλοι πολλοί τους πηρε κάποιος απο το χέρι και τους πηγε για αρχη σε ομάδες και μην ξεχνάτε οτι γύρισαν πισω με το ιδιο εισιτήριο....δυστυχώς ρε κουφαλες είμαστε πληγή οι ναξιωτες!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ. ΑΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΑ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ,ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ. ΑΝΤΕ ΜΙΚΡΕ ΣΚΙΣΕ. Α.Π