Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ντέρμπι γοήτρου το Σαββατόβραδο στο ΔΑΚ

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν και στους δυο ομίλους του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τους ΑΟ Μυκόνου και ΑΟ Σύρου να περιμένουν Πανθηραϊκο και Πανναξιακό να λάβουν τις θέσεις τους στην τελική κατάταξη ώστε να δημιουργηθούν τα χιαστή ζευγάρια των ημιτελικών, τα οποία θα δώσουν ένα και μόνο ματς σε ουδέτερη έδρα ώστε να προκύψουν οι δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.
Το μεγάλο ντέρμπι, λαμβάνει χώρα το Σάββατο το βράδυ (8.00) στο ΔΑΚ και πέρα απ' το γόητρο κρίνεται και η πρωτιά στον όμιλο.
Αν ο Πανναξιακός νικήσει τον Πανθηραϊκό, κατακτά την 1η θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Σύρου (σε νοκ-άουτ ματς που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στην Πάρο).
Αν ο Πανναξιακός χάσει ή έρθει ισόπαλος με τον Πανθηραϊκό, τότε παραμένει 2ος και θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Μυκόνου (σε νοκ-άουτ ματς που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στην Σύρο).
Τίθεται όμως θέμα επιλογής αντιπάλου; μιας και η ομάδα της Νάξου γνωρίζει ήδη την κατάταξη στον άλλο όμιλο...
Εδώ που φτάσαμε τα πράγματα είναι περισσότερο από απλά...

Ο καλός Πανναξιακός, δεν φοβάται κανέναν και μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στο δρόμο του!
Ο κακός Πανναξιακός... δεν κερδίζει κανέναν!
Το συγκεκριμένο ματς κόντρα στον Πανθηραϊκό, είναι γοήτρου και μόνο.
Αν οι Πανναξιακοί διψούν να κερδίσουν έστω μια φορά φέτος την ομάδα της Σαντορίνης, υπάρχει σπουδαιότερο παιχνίδι να το πετύχουν και αυτό είναι ο τελικός.

Σάββατο βράδυ στις 8.00, είμαστε όλοι εκεί!

Τελική βαθμολογία 2ου ομίλου
ΑΟ Μυκόνου 13
ΑΟ Σύρου 11
----------------------
Παμμηλιακός 7
Άνω Μερά 3

Βαθμολογία 1ου ομίλου
Πανθηραϊκός 12
Πανναξιακός 10
-----------------------
Θύελλα Καμαρίου 6
ΑΟ Πάρου 1

Τελευταία αγωνιστική:
Πανναξιακός - Πανθηραϊκός
Θύελλα Καμαρίου - ΑΟ Πάρου



Για την αναμέτρηση, η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟ εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση:

''O Πανναξιακός Α.Ο. δίνει κρίσιμο αγώνα ποδοσφαίρου το Σάββατο 18/4 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης απέναντι στον Πανθηραϊκό. Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 20.00΄(8 το βράδυ) θα αναδείξει την ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση και θα διασταυρωθεί με την δεύτερη ομάδα του άλλου ομίλου, όπως επίσης και την δεύτερη ομάδα που θα διασταυρωθεί αντίστοιχα με την πρώτη του άλλου ομίλου.Αξίζει να σημειωθεί ότι στον άλλο όμιλο οι ομάδες που κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις είναι κατά σειρά ο Α.Ο. Μυκόνου, ο Α.Ο. Σύρου. Οι ποδοσφαιριστές της Ναξιώτικης ομάδας έχουν την ανάγκη της στήριξής τους από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού και για τον λόγο αυτό η διοίκηση απευθύνει πρόσκληση για μαζική προσέλευση και στήριξη των παικτών μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι ισχυρός και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως άλλωστε και ο Πανναξιακός''.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: